Ιδανική πρεμιέρα για την Αναγέννηση Φαλήρου-Φωτορεπορτάζ από τη νίκη στο Φοίνικα επί των Ιπποτών Χαριλάου

Με το δεξί ξεκίνησε η Αναγέννηση Φαλήρου τις φετινές υποχρεώσεις  της, αφού στον Κυριακάτικο  εκτός έδρας  αγώνα επικράτησε με 55-60  των Ιπποτών Χαριλάου στον Φοίνικα.







Όπως γράφει η ιστοσελίδα των νικητών, «σε ένα παιχνίδι  με πολλές ιδιαιτερότητες με κυριότερες το άγχος της πρεμιέρας  αλλά και τις  σημαντικές απουσίες, αποκτήσαμε ένα  συνεχές  προβάδισμα  από την αρχή του αγώνα το οποίο και διατηρήσαμε με κάποιες αυξομειώσεις έως και το τέλος του ημιχρόνου(23-33).

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα μας αιφνιδιάστηκε  από την  καταπληκτική ευστοχία των γηπεδούχων σε σουτ τριών πόντων,  αλλά παρ’ ότι βρέθηκε ακόμη και  πίσω στο σκορ  σε πολύ κρίσιμο χρονικά  σημείο του αγώνα, κατόρθωσε με σωστή καθοδήγηση,  ηρεμία και αποφασιστικότητα, να επαναφέρει το σκορ υπέρ της και να φύγει νικήτρια.

Συγχαρητήρια  για την νίκη σε όλα τα παιδιά και στον νέο μας προπονητή, Θανάση Κανάβη, τον οποίο και καλωσορίζουμε  στον σύλλογο και του ευχόμαστε πάντα επιτυχίες και ευχάριστες  στιγμές  με την ομάδα μας.

Η πίεση του αγώνα ξεπεράστηκε άμεσα  αφού  ακολούθησαν στιγμές χαλάρωσης για την ομάδα,  με σχολιασμό, παραλειπόμενα , πειράγματα  και …..αναπλήρωση δυνάμεων με τα καταπληκτικά εδέσματα στο  «Grill  Restaurant  Pepper» Κωνσταντινουπόλεως 37 (2310-812348) κάτι που αναμένεται να γίνει συνήθεια μετά τους αγώνες μας και όχι μόνο».

Δεκάλεπτα: 11-15, 23-33, 43-43, 55-60
Διαιτητές: Βασιλόπουλος-Μαλτέσιος
ΙΠΠΟΤΕΣ ΧΑΡΙΛΑΟΥ (Μπλέρης): Μαρκάκης 17(3), Γιαγκόπουλος 18 (5), Μακεδών 6, Ραϊδης 7(1), Καραγιαννίδης 3, Γιαπουτζίδης 4, Χαραλαμπίδης, Δοβλέτογλου.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΑΛΗΡΟΥ (Κανάβης): Πρατσινάκης 9, Κυριαζόπουλος 6, Μεργούπης 24(1), Κοντονίκος 2, Αναγνώστου 10, Μαργώνης 4, Ντερβίσι 5, Γκογκάκης, Κυριαζίδης, Κατιγκάς, Μάστορας.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια