Πρίντεζης: « Ίσως να ήταν ακραία η αντίδρασή μου»

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε την εφημερίδα «Νέα» για το επίμαχο σχόλιο που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, τονίζοντας πως δεν έχει να απολογηθεί για κάτι, ενώ πρόσθεσε πως ένιωσε εκείνη τη στιγμή ότι θιγόταν η οικογένειά του.

Αρχικά, για το επίμαχο σχόλιο δήλωσε:

«Δεν έχω να απολογηθώ για κάτι. Διαβάζοντας και λαμβάνοντας απαξιωτικά σχόλια για την Εθνική, αισθάνθηκα ότι εκείνη τη στιγμή έθιγαν την οικογένειά μου. Ίσως να ήταν ακραία η αντίδρασή μου και μάλιστα δεν συνηθίζω τέτοιου είδους status update. Μου βγήκε όμως το αίσθημα της αδικίας για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλα τα παιδιά. Εκτιμώ, μάλιστα, ότι το υστερόγραφο εκφράζει όλους τους συμπαίκτες μου. Ήθελα να εκφράσω την απέχθειά μου προς όλους όσοι χαίρονται με την αποτυχία της Εθνικής, της οποιασδήποτε Εθνικής, σε οποιοδήποτε σπορ».

Εν συνεχεία, τόνισε:

«Η κριτική, όσο σκληρή και αν είναι, ακόμη και η κακόπιστη, δεν με ενοχλεί. Έχω ακούσει πολύ άσχημα σχόλια, που όμως με βοήθησαν να δουλέψω πιο σκληρά στην καριέρα μου και να γίνω καλύτερος παίκτης. Δεν μπορώ όμως να δεχθώ την απαξίωση και την ειρωνεία. Ο Μπουρούσης δεν ξεκουράστηκε καθόλου και όμως τα έδωσε όλα στη διοργάνωση. Είδα ανθρώπους να τραυματίζονται και αντί να φυγοπονήσουν, να εκφράζουν την επιθυμία να παίξουν για να βοηθήσουν την ομάδα. Ημασταν μαζί επί σχεδόν δύο μήνες και δεθήκαμε πολύ μεταξύ μας. Γι” αυτό και η απογοήτευση που προκάλεσε ο αποκλεισμός ήταν πιο ισχυρή από προηγούμενες χρονιές. Φέτος και οι δώδεκα ήμασταν μια γροθιά και το πιστεύαμε. Στον κρίσιμο αγώνα όμως όλα πήγαν στραβά. Δημιουργήσαμε προσδοκίες και τις σβήσαμε».

Κλείνοντας, ο άσος του Ολυμπιακού έδωσε και μια υπόσχεση για το μέλλον:

«Στο ξεκίνημα ενός τέτοιου αγώνα δεν επιτρέπεται να εμφανιστείς χαλαρός. Η συγκέντρωσή μας κυμάνθηκε σε χαμηλότερα επίπεδα σε σχέση με τα ματς της πρώτης φάσης. Είμαστε αδικαιολόγητοι για αυτό, αλλά την ίδια στιγμή η Σερβία βρέθηκε σε καταπληκτική βραδιά και τα σουτ που πέτυχε σε κρίσιμα σημεία μάς έκοβαν τα πόδια. Είχαν μεγάλη αποτελεσματικότητα από τη γραμμή του τριπόντου και αν θυμηθούμε τα Φάιναλ Φορ που πήραμε με τον Ολυμπιακό, το σουτ παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Ετσι είναι ο αθλητισμός. Πολλές φορές σε προσγειώνει ανώμαλα και εσύ οφείλεις να συνέλθεις και να βγεις πιο δυνατός. Θα προσπαθήσουμε, λοιπόν, να εμφανιστούμε πιο δυνατοί και με τον ίδιο προπονητή, που είναι πολύ σημαντικό, στο Ευρωμπάσκετ 2015».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια