Στον Λαγκαδά ο Σάββας Μανούσος-Οι πρώτες του δηλώσεις

O Ερμής Λαγκαδά ανακοίνωσε πριν από λίγο την απόκτηση του Σάββα Μανούσου (29 ετών, 2.08, Center). O Σάββας αποτέλεσε τον μεγάλο στόχο του Ερμή για την κάλυψη της θέσης «5» και η συμφωνία επιτεύχθηκε ύστερα από προσωπική υπέρβαση του νέου προέδρου του Ερμή κου Γιώργου Γρηγορούδη.








Ο Σάββας Μανούσος ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ και, μέχρι σήμερα, έχει αγωνιστεί σε ΠΑΟΚ, ΚΑΟΔ, Ηρακλή, Πανεβέζ (Λιθουανίας), ΑΕΛ, Στρούμιτσα (Σκοπίων), Απόλλων Πάτρας, Ολυμπιάδα Πάτρας, Οστράβα (Τσεχία), Δόξα Λευκάδας και Λαύριο

Την τελευταία διετία αποτέλεσε έναν εκ των κορυφαίων center της Α2. Με την Λευκάδα σε 25 αγώνες είχε: 15.5 πόντους και 9.5 ριμπάουντ σε 30’. Με το Λαύριο σε 26 αγώνες είχε: 13.5 πόντους και 7.5 ριμπάουντ σε 27’

Ο Μανούσος αποτελεί την τελευταία μεταγραφή του Ερμή για τη φετινή σεζόν ενώ ενσωματώθηκε άμεσα στην αποστολή της ομάδας για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στον Ηλυσιακό.


Ο αθλητής στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: Οι άνθρωποι του Ερμή έδειξαν ότι με ήθελαν πολύ. Έχω ακούσει εξαιρετικά λόγια τόσο για τη διοίκηση του Ερμή όσο και την αγάπη των φίλων του Λαγκαδά για την ομάδα. Χαίρομαι που θα αγωνιστώ σε μια ομάδα της πόλης μου που έχει κερδίσει την εκτίμηση όλων. Η χρονιά θα είναι αρκετά δύσκολη καθώς η Α2 φέτος θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Εμείς είμαστε μια ομάδα με τέσσερις έμπειρους αθλητές (σ.σ. Μπένας, Ακεψιμαϊδης, Παρίτσης), ένα νέο αλλά πολύ σπουδαίο κοινοτικό (σ.σ. Vucicevic) και επτά πολύ νέα παιδιά. Είναι ρίσκο το πολύ νεανικό ρόστερ αλλά εγώ το βλέπω ως μεγάλη ευκαιρία για όλα αυτά τα παιδιά. Από τις δύο πρώτες προπονήσεις ωστόσο αντιλήφθηκα ότι υπάρχει πολύ ταλέντο και μεγάλη διάθεση. Είμαι σίγουρος ότι φέτος θα πάμε πάρα πολύ καλύτερα σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές του Ερμή. Άλλωστε και η διοίκηση αλλά το τεχνικό team έχουν βάλει ψηλά τον πήχη. Εύχομαι υγεία και καλό πρωτάθλημα σε όλους».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια