Το Τεχνικό Επιτελείο των υποδομών του Αθηναϊκού για την τρέχουσα περίοδο

Γαβρίλος Καλογερόπουλος









Ο Γαβρίλος Καλογερόπουλος, με μεγάλη εμπειρία από τις συνεργασίες του στο παρελθόν με ομάδες όπως Πανιώνιος, Αμύντας, Νήαρ Ηστ, Χολαργός, Άλιμος, Ακαδημία Ηλιούπολης, Αστέρας Εξαρχείων κλπ, είναι από το 2012 ο Τεχνικός Διευθυντής των Υποδομών και προπονητής των ομάδων των Νεανίδων και των Κορασίδων.

Σαν πρώτος προπονητής του Αθηναϊκού, την περίοδο 2004-2008, οδήγησε τη γυναικεία ομάδα από την Α’ ΕΣΚΑ στην Α1 Εθνική κατηγορία και την έξοδό της για πρώτη φορά στην Ευρώπη.

Τόνια Τραγογιάννη

Η Τόνια Τραγογιάννη είναι η προπονήτρια των Ακαδημιών και βοηθός προπονητή στις ομάδες των Κορασίδων. Η Τόνια είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ (Αθήνας) με ειδίκευση στην προπονητική καλαθοσφαίρισης, μέλος του Συνδέσμου Κριτών Καλαθοσφαίρισης και ενεργή παίκτρια μπάσκετ. Έχει εργαστεί ως προπονήτρια στα τμήματα υποδομών του Αθηναϊκού (παμπαίδες, μίνι, προμίνι) και στα τμήματα υποδομών του ΑΟ Νήαρ Ηστ (κορασίδες-παγκορασίδες και μίνι-προμίνι αγοριών).


Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ είπε…
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ.Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ.