Φιλική νίκη για την Τερψιθέα επί του Ιπποκράτη Κω

Η Τερψιθέα Γλυφάδας χωρίς την Κατερίνα Σπαθάρου που δεν αγωνίστηκε επικράτησε του Ιπποκράτη Κω στην Γλυφάδα  57-45.








Όπως γράφει το www.sportshero.gr η ομάδα της Κω βρίσκεται στην Αθήνα για φιλικά παιχνίδια (έπαιξε χθες με τον Αθηναϊκό στον Βύρωνα )  και έδωσε το δεύτερο  φιλικό της παιχνίδι στην Γλυφάδα απέναντι στην νεοφώτιστη ομάδα του Στέφανου Παπασπυριδάκου.

Και οι δύο ομάδες είναι σε εξαιρετικά πρώιμο στάδιο προετοιμασίας αλλά η Τερψιθέα παρότι αγωνίστηκε με την Άλλι Ουίλλιαμς (μόλις δύο 24ωρα στην Αθήνα) και την απόφοιτο του Τσένταρβιλ Ντάνι Σπιλιότις (επίσης λίγα 24ωρα στην χώρα), έδειξε καλά στοιχεία και δεν έχει να κάνει αυτό με την νίκη της αλλά με την παρουσία.

Δεδομένου μάλιστα ότι διπλό έπαιξε μόλις προχθές , και είχε και άλλα προβλήματα όπως αυτό με την Σύρρα (απουσίαζε μέρες λόγω της απώλειας του πατέρα της), Βαλέτα  και Σπαθάρου.

Γενικά ο Παπασπυριδάκος έμεινε ικανοποιημένος και ευχάριστα αιφνιδιασμένος (έως αφύσικα όπως τόνισε) ειδικά από Ουίλλιαμς (έδειξε πολύ καλά στοιχεία μέσα και έξω από την ρακέτα) και Σπιλιότις (ευχάριστη έκπληξη με αξιόλογη παρουσία  σκορ, ριμπάουντς αλλά και μπλοκ).

Πρέπει όμως να αναφερθεί όμως ότι  και ο Ιπποκράτης είχε ήδη παίξε ένα πολύ κουραστικό φιλικό χθες βράδυ στην Εργάνη (πάλεψε αλλά έχασε από τον ανώτερο Αθηναϊκό που είχε τοπ σκόρερ την Κωστάκη) και ασφαλώς φάνηκε κουρασμένος και χωρίς δυνάμεις στην Γλυφάδα. 

Στο παιχνίδι του Καπλανίδη, προσπαθεί να προσαρμοστεί η Τάλια Κάλντγουελ που είναι βαρύ κορμί (έδειξε να ταλαιπωρείται  από ένα μικρό πρόβλημα στο γόνατο),  θυμίζει αρκετά την Ντέλβα στο στυλ αλλά υστερεί σε εμπειρία από εκείνη.

Στα αξιοσημείωτα η εμφάνιση σαν αντίπαλος της Ελίνας Ισκίογλου με τα χρώματα της Τερψιθέας (έπαιζε πέρυσι στην Κω). HΤερψιθέα θα δώσει ένα φιλικό μεσοβδόμαδα με την Πεύκη και μετά θα έχει ...κρας τεστ στο τουρνουά σε μνήμη Στάντζου στην Βούλα.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια