Εφθασε στην Αθήνα η νέα ξένη του Πρωτέα Βούλας, Σιέρα Μπραβάρντ-Η πρώτη της συνέντευξη

Έφτασε στην Αθήνα το απόγευμα η Σιέρα Μπραβάρντ από τις Η.Π.Α. μέσω Ρώμης. Την Αμερικανίδα σέντερ του Πρωτέα Βούλας υποδέχθηκαν στο Ελευθέριος Βενιζέλος ο άμεσος συνεργάτης του Αλέκου Δάγλα,  Γρηγόρης Τασιόπουλος και ο Γενικός Αρχηγός του γυναικείου τμήματος Ηλίας Κουτσοδάσκαλος.






Η 25χρονη σέντερ είχε και την πρώτη της επαφή με το προπονητικό τιμ και τις συμπαίκτριες της καθώς βρέθηκε στο κλειστό της Βούλας όπου ο Πρωτέας έδινε φιλική αναμέτρηση με τον Σπόρτιγκ.

Η Σιέρα Μπραβάρντ μίλησε στο proteasvoulas.gr μετά την άφιξη της στην Αθήνα:

Για το πώς πήρε την απόφαση να αγωνιστεί στην Ελλάδα και τον Πρωτέα

«Στην Ισπανία όπου βρισκόμουν μου είπαν πολύ καλά λόγια για την Ελλάδα και ήθελα να την επισκεφθώ, μου δόθηκε και η ευκαιρία να αγωνιστώ εδώ με τον Πρωτέα οπότε είπα γιατί να μην το κάνω»

Για αν είναι πιο εύκολη η προσαρμογή της επειδή θα υπάρχει στην ομάδα η Όλγα Χατζηνικολάου όπου είχαν αγωνιστεί στην Ισπανία με την Χιρόνα την προηγούμενη σεζόν

«Νομίζω πως ναι , αν και κάνω φίλους πολύ εύκολα. Μου αρέσει να παίζω μπάσκετ, όπως και ο πολύ καλός καιρός και νομίζω η Ελλάδα θα είναι ένα πολύ όμορφο μέρος για όλα αυτά. Φυσικά το ότι στην ομάδα είναι η Όλγα όπου έχουμε αγωνιστεί μαζί θα το κάνει πιο εύκολο στο να προσαρμοστώ».

Για το τι να περιμένουμε από την ίδια φέτος


«Αγωνίζομαι σκληρά, θέλω να παίξω μπάσκετ και να το χαρώ»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια