Οκλαλιώτης: «Είμαστε πανέτοιμοι»-Κοντσίδης: «Οπλο μας το εξαιρετικό κλίμα»

Ο προπονητής του ΚΣ Γέφυρας Ανδρέας Οκλαλιώτης δήλωσε για τον αυριανό αγώνα στον Εύοσμο με τη Δόξα Ελπίδας στους «φίλους μπάσκετ ΚΣ Γέφυρας» τα εξής:










«Η προετοιμασία μας για το παιχνίδι της Δευτέρας με αντίπαλο την Δόξα Ελπίδος τελείωσε και πάμε έτοιμοι πλέον να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα, με καλό και έμπειρο προπονητή, μία ομάδα που φέτος θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Α ΕΚΑΣΘ.

Είμαστε πανέτοιμοι, έχουμε έμπειρους παίχτες και χωρίς άγχος θα πάμε στον αγώνα για την νίκη. Ελπίζω ότι όλοι μας θα ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις ενός τέτοιου ντέρμπι».

Με την σειρά του ο Πέτρος Κοντσίδης ανέφερε στην ίδια πηγή τα εξής: «Η ομάδα τελείωσε την τελευταία της προπόνηση το Σάββατο έν όψει του πρώτου της επίσημου παιχνιδιού την Δευτέρα. Είμαστε όλοι έτοιμοι αγωνιστικά για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να ξεκινήσουμε μια καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει! Το δυνατότερο όπλο μας το εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί μέσα στην ομάδα. Εύχομαι νίκες και ο κόσμος να αγκαλιάσει την προσπάθεια του συλλόγου».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια