Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος αναλύει την Κροατία

Ο συνεργάτης του Φώτη Κατσικάρη, Θανάσης Σκουρτόπουλος, αναλύει το αγωνιστικό προφίλ της Κροατίας, προσεχούς αντιπάλου της Εθνικής στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας.










«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας όπως εξελίσσεται η βαθμολογία και πρέπει να αντιμετωπιστεί με πολύ μεγάλη προσοχή. Απέναντί μας έχουμε ίσως την πιο ταλαντούχα ομάδα του ομίλου, με σπουδαίο υλικό, πλήρης σε όλες τις θέσεις και με προεξέχουσα μορφή τον Μπογκντάνοβιτς, ο οποίος αξιοποιείται τόσο με το περιφερειακό σουτ όσο και με το ποστ παιχνίδι. Στη γραμμή των ψηλών είναι υπερπλήρης, με πολλά μεγάλα κορμιά και θέλει προσοχή, έλεγχο των ριμπάουντ και έξυπνη χρησιμοποίηση των φάουλ για να μην έχουμε πρόβλημα.

Όσον αφορά στους περιφερειακούς, ο Σίμον είναι αυτός που αποφασίζει πώς θα κινηθεί η ομάδα, ενώ Ούκιτς και Λαφαγέτ είναι πολύ επικίνδυνοι. Εκεί η ομάδα μας θα εφαρμόσει πίεση σε όλο το γήπεδο, ώστε να περιορίσουμε το χρόνο κατοχής της μπάλας από τα πόιντ γκαρντ. Ο Τόμιτς μέχρι τώρα δεν έχει δείξει σε καλή κατάσταση και αυτό είναι ένα ακόμη στοιχείο που θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε με το παιχνίδι μας μέσα στη ρακέτα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια