Καϊμακόγλου: «Επρεπε να… μασάμε σίδερα»

Στην κακή άμυνα της Εθνικής ομάδας απέδωσε τον αποκλεισμό από τους Σέρβους, ο Κώστας Καϊμακόγλου, ο οποίος τόνισε ότι οι διεθνείς είναι οι υπεύθυνοι για την κακή  αγωνιστική εικόνα και ζήτησε συγγνώμη.





«Δυστυχώς είναι μία δύσκολη στιγμή για μας. Δεν ήμασταν άξιοι των περιστάσεων. Η άμυνά μας ήταν αυτή που μας στέρησε σήμερα το αποτέλεσμα, δεχθήκαμε πολλά εύκολα καλάθια στο ένας εναντίον ενός. Αυτό που είχαμε πει πριν την έναρξη του ματς, να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι δεν έγινε. Γι΄αυτό είμαστε υπεύθυνοι εμείς και ζητάμε συγγνώμη», είπε αρχικά ο Κώστας Καϊμακόγλου μετά την ήττα και τον αποκλεισμό από την Σερβία.

Για το αν επηρεάστηκε η Εθνική από την αήττητη πορεία της στους ομίλους: «Δεν είναι η πίεση του 5-0. Το ξέραμε ότι αυτό το 5-0 δεν έλεγε τίποτα. Είναι ένα νοκ –άουτ παιχνίδι που μπορεί να σε βγάλει εκτός τροχιάς. Είχαμε ένα κακό παιχνίδι και αυτό ήταν το σημερινό και ζητάμε συγγνώμη. Από το άσχημο του αποκλεισμού το θετικό είναι ότι η Εθνική είναι μία νέα ομάδα που έχει μέλλον και της άξιζε κάτι καλύτερο στην διοργάνωση. Οι μεγάλες ομάδες χτίζονται με την πάροδο των χρόνων».

Για το αν η Εθνική θα πορευτεί με τον Φώτη Κατσικάρη και στο προσεχές Ευρωμπάσκετ: «Αυτό είναι απόφαση της ομοσπονδίας. Αλλά όλοι μας θεωρούμε ότι ο προπονητής είναι ο κατάλληλος. Όπως είπα και πριν οι μεγάλες ομάδες χτίζονται με τα χρόνια και δίχως μεγάλες αλλαγές. Όλοι μας στηρίζουμε τον προπονητή και την ομάδα. Με γνώμονα την παρουσία που είχαμε στη Σεβίλλη πρέπει να προχωρήσουμε και στο μέλλον. Σήμερα έπρεπε να μπούμε και να μασάμε σίδερα, αλλά δεν το κάναμε».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια