Παπανικολάου: «Ολοι δώσαμε τα πάντα»

Στον χαρακτήρα της Εθνικής ομάδας στάθηκε με δηλώσεις του στην κάμερα του ΑΝΤ1 ο Κώστας Παπανικολάου λίγο μετά το τέλος της νικηφόρας αναμέτρησης με την Κροατία.






Αρχικά, ο διεθνής φόργουορντ δήλωσε: «Πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι μέχρι τώρα, αν πάρουμε τα ρόστερ. Η ομάδα έδειξε μεγάλη συγκέντρωση. Παίξαμε καταπληκτική άμυνα και είχαμε πλουραλισμό στην επίθεση. Όλοι έδωσαν τα πάντα».

Για το αν  το απόλυτο θυμίζει κάτι από τα παλιά είπε: «Πολύ μεγάλα λόγια. Έχουμε δρόμο μπροστά μας. Θέλουμε το απόλυτο για να πλασαριστούμε στην καλύτερη θέση ενόψει δεύτερου γύρου. Μια ήττα μπορεί να τα διαλύσει όλα».

Σχετικά με τον χαρακτήρα της Εθνικής ο «Παπ» τόνισε: «Είναι ομάδα η Εθνική, όλη έννοια και η σημασία της λέξης ομάδα. Ο καθένας δίνει ότι έχει. Κανένας δεν κοιτάει τον εαυτό του και όλοι παίζουν για την ομάδα»


Τέλος, για το αν η Εθνική διαλέγει παιχνίδια τόνισε: «Η ιστορία έχει δείξει πως όποιος επιλέγει την πατάει. Δεν κάνουμε συμβιβασμούς. Ήρθαμε να παίξουμε μπάσκετ και κάνουμε το καλύτερο δυνατό γι αυτό».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια