Ηττα για τους Αλιγάτορες στην πρώτη αγωνιστική της Γ2 ΕΚΑΣΘ

Την ήττα γνώρισαν οι Αλιγάτορες Καλαμαριάς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στον Αχιλλέα Θερμαϊκού με 44-53.











Όπως γράφει η ιστοσελίδα των ηττημένων «το παιχνίδι ήταν ντέρμπι στο πρώτο δεκάλεπτο με καμία ομάδα να μη μπορεί να ξεφύγει στο σκορ. Λόγω των περιορισμένων επιλογών (7 παίχτες) που είχε στα χέρια του ο προπονητής μας επέλεξε να επιστρατεύσει άμυνα ζώνης καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.

Παρά το γεγονός ότι αυτή η επιλογή στην άμυνα ήταν μονόδρομος, δυστυχώς δεν έμελλε να αποσοβήσει την ήττα. Στο δεύτερο δεκάλεπτο δεχτήκαμε πέντε τρίποντα με αποτέλεσμα να μείνουμε πίσω στο σκορ με 17 πόντους στο τέλος του ημιχρόνου (19-36).

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι άμυνες είχαν τον πρώτο λόγο και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην μπορέσουμε να απειλήσουμε τους αντιπάλους σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Στο τέταρτο δεκάλεπτο η ομάδα προσπάθησε να κάνει μια αντεπίθεση χωρίς αντίκρισμα, ωστόσο, καθώς έμεινε από δυνάμεις.

Στα θετικά στοιχεία κρατάμε την αμυντική λειτουργία και κάποιους αυτοματισμούς που έβγαλε η ομάδα, ενώ στα αρνητικά την κακή φυσική κατάσταση και τα πολλά χαμένα σουτ μέσα από το ζωγραφιστό. Άτυχη στιγμή, ο τραυματισμός του Χατζόπουλου, ο οποίος μας ανάγκασε να αγωνιστούμε στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού με έξι παίκτες».

Δεκάλεπτα: 10-14, 19-36, 27-44, 44-53
Διαιτητές: Γαζέτας Ορ.-Καλαμαράς
ΑΛΙΓΑΤΟΡΕΣ ΚΑΛ. (Παπαρήγας): Μαρτινίδης 11(1), Μοσχούλας 7, Κουγιουμτζής 4, Σίβης 9, Χατζόπουλος 1, Δεληγιαννίδης 4, Βουβαλίδης 8(1).


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια