«Βόμβα» με Ζεϊμπέκη ο Α.Ο. Μεσήμβριας

Η μεταγραφική βόμβα του Α.Ο. Μεσημβρίας ακούει στο όνομα Νίκος Ζεϊμπέκης. Δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις. Γνωστός σε όλο το μπασκετικό κοινό της Θεσσαλονίκης έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε πολλούς συλλόγους.







Ξεκίνησε την καριέρα του από τη μεγάλη του αγάπη τον Άρη Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στη Μ.Ε.Ν.Τ., τον Ήφαιστο, τον Α.Ο. Αμπελοκήπων και τον Αχιλλέα Τριανδρίας. Ήταν ο πρόεδρος της Α.Κ.Ε. Μεσημβρίας από το 1996 ως το 2002. Μέλος του συλλόγου βετεράνων Θεσσαλονίκης με πολλές και διεθνείς συμμετοχές. Πρόσφατα ασχολήθηκε με τα κοινά συμμετέχοντας στις δημοτικές εκλογές με την παράταξη του Σταύρου Καλαφάτη όπου εκλέχτηκε στο δημοτικό συμβούλιο.

Ο Νίκος Ζεϊμπέκης δεν ήταν δυνατό να αρνηθεί στην πρόταση που του έγινε από τον Α.Ο. Μεσημβρίας να βοηθήσει στη φετινή προσπάθεια. Το άκουσμα της έλευσής του προκάλεσε μεγάλο ενθουσιασμό σε όλους καθώς στη Ν. Μεσημβρία έχει πολλούς και καλούς φίλους.

Ο προπονητής της ομάδας Άγγελος Κυρκόπουλος (υπήρξε συμπαίκτης του Ζεϊμπέκη) δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος και χαρούμενος με την εξέλιξη και πλέον το ρόστερ της ομάδας έχει ολοκληρωθεί.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια