«Πρώτη» και αγιασμός για το γυναικείο της Νίκης Λευκάδας

Διακοπές τέλος για τις παίκτριες της Νίκης Λευκάδας, αφού από το βράδυ της Τετάρτης άρχισε το πρόγραμμα της προετοιμασίας. Πριν την πρώτη χαλαρή προπόνηση της νέας σεζόν πραγματοποιήθηκε αγιασμός, ενώ από το πρωί της Πέμπτης αρχίζουν οι διπλές προπονήσεις, βάσει του σχεδιασμού που έχει κάνει ο Νίκος Δουβίτσας και ο συνεργάτης του Θεοδόσης Βαφιάς.

Όπως γράφει το http://www.lefkadaweb.gr εκτός από το παρκέ, οι αθλήτριες θα βρεθούν κάποια πρωινά και στον στίβο του Δημοτικού Σταδίου, καθώς η απόκτηση της φυσικής κατάστασης απαιτεί δουλειά με διαφορετικής μορφής ασκήσεις.

Το ρόστερ απαρτίζεται μέχρι στιγμής από 16 αθλήτριες, οι οποίες είναι οι εξής: Γωγώ Κανταρά, Μαντώ Ψυχογυιού, Μαρία Καββαδία (λόγω σχολείου δεν θα έχει μεγάλη συμμετοχή φέτος), Χριστίνα Τζίμπο, Δήμητρα Κρητικού, Πηνελόπη Λογοθέτη (προέρχεται από τις κορασίδες), Ισμήνη Βουκελάτου, Κατερίνα Δελαπόρτα, Αθανασία Μπάρκα (προέρχεται από τις κορασίδες), Έλλη Λιοπύρη, Φανή Αργυρού, Αντιγόνη Χαιριστανίδου, Μαρία Μοσχοπούλου, Νικολέτα Μπαλλά, Ελευθερία Σταματέλου και Μαρία Σούνδια (θα παρακολουθεί τις εκδηλώσεις της ομάδας, αλλά δεν θα έχει συμμετοχή στα επίσημα ματς).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια