Ο Λάκης Κλεώπας στην τριμελή μεταβατική επιτροπή της ΠΑΕ Άρης για τη Γ΄ Εθνική

Ο Λάκης Κλεώπας θα είναι μαζί με τον Λάζαρο Παπαδόπουλο και τον Κώστα Κωνσταντινίδη, παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του συλλόγου, στην τριμελή αυτή στην τριμελή μεταβατική επιτροπή του Άρη για τη Γ΄ Εθνική.










Σε επικοινωνία που είχε το http://www.pressaris.gr το οποίο ανέφερε πρώτο την είδηση, με τον κ. Κλεώπα, ο τελευταίος τόνισε χαρακτηριστικά ότι: «Με παρακάλεσαν να βοηθήσω τον Άρη σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, τις δραματικές στιγμές. Είμαι μέλος του συλλόγου από το 1962, αγαπώ τον Άρη και δεν θα μπορούσα να αρνηθώ. Κανείς Αρειανός δεν μπορεί να αρνηθεί αυτές τις δύσκολες ώρες τη βοήθεια στην ομάδα του».

Ο Κλεώπας υπογράμμισε ακόμη ότι: «Θα πρέπει όλοι μαζί να σώσουμε τον σύλλογο. Από τη στιγμή που έφτασε στο σημείο αυτό, η Γ” εθνική είναι η διέξοδος. Μακάρι να είχαμε κι εμείς, όπως η ΑΕΚ Μελισσανίδη, αλλά δεν υπάρχει, οπότε θα πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας».


Στην ερώτηση εάν θα είναι και ένας από τους εκκαθαριστές μας είπε: «Δεν μου το ζήτησαν. Εάν μου ζητηθεί, γιατί όχι, θα φωνάξω παρών. Περιμένω τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη να με ενημερώσουν για τις επόμενες κινήσεις».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια