Στην Κέρκυρα ο Χάρης Μαρλάς

Ο έμπειρος γκαρντ της ΠΚ Νεάπολης, με θητεία ακόμη και στη Β’ Εθνική, Χαρης Μαρλάς, αποτελεί το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Φαίακα Κέρκυρας.






Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα http://www.corfusports.gr/ με στόχο να εμφανιστεί ακόμη πιο ενισχυμένος σε σχέση με την περσινή περίοδο, θα κατέλθει η ομάδα του Φαίακα.

Με νέο, πλέον, προπονητή τον Σαλονικιό, Κώστα Παπαϊωάννου (αντί του Άκη Γεωργίου), οι πληροφορίες, όχι μόνο αναφέρουν ότι επί της ουσίας, το σύνολο της περσινής, ισχυρής ομάδας, συμφώνησε να συνεχίσει, αλλά ήδη, οι άνθρωποι των «ερυθρόλευκων», έχουν «κλείσει» ή βρίσκονται πολύ κοντά σε τέσσερις καλές μεταγραφές.

Η μία, λοιπόν, διέρρευσε ήδη. Με... αποστολέα, τη Θεσσαλονίκη. Και το όνομα αυτού, Χάρης Μαρλάς. Ο 33χρονος γκαρντ (1-2), που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ΠΚ Νεάπολης και ο οποίος θεωρείται ήδη παίκτης της κερκυραϊκής ομάδας, με «σύμμαχο» το γεγονός ότι ζει κι εργάζεται, πλέον, στο νησί.

Επ’ αυτού, μάλιστα, δημοσιεύματα του περασμένου Μάρτη, έκαναν λόγο για αποχώρησή του από την ενεργό δράση, με τους τότε συμπαίκτες του, μάλιστα, στη Νεάπολη να του κάνουν και το αποχαιρετιστήριο τραπέζι, δωρίζοντάς του και μια φανέλα της ομάδας, με τις υπογραφές τους.


«Μπαρουτοκαπνισμένος», με θητεία σε Β’ και Γ’ Εθνική, ηγετικά χαρακτηριστικά και ικανότητα στο σκοράρισμα (καλός σουτέρ), ο Μαρλάς, με θητεία, μεταξύ άλλων, και στο Στρατώνι Χαλκιδικής, θεωρείται μια λύση, ικανή να προσθέσει δυναμική στον «νέο Φαίακα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια