Σλούκας: «Κερδίσαμε δίκαια»

Η Ελλάδα πήρε τη νίκη από τη Σλοβενία και το σημαντικότερο, πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση, διατηρώντας τον πρώτο λόγο σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Ο Κώστας Σλούκας αναφέρθηκε στον αγώνα και στους λόγους για τους οποίους όλα έδειξαν ευκολότερα για την ελληνική ομάδα.






«Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα αντέδρασε μετά από την κακή χθεσινή εμφάνιση και κέρδισε μια καλή ομάδα», τόνισε ο Σλούκας για να συνεχίσει: «Παραμείναμε συγκεντρωμένοι στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και κερδίσαμε δίκαια την αναμέτρηση. Έχουμε ακόμη αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας και είναι κάτι πάνω στο οποίο θα δουλέψουμε και τις επόμενες μέρες. Σε κάποια διαστήματα παίξαμε καλή άμυνα, ανοίξαμε το ρυθμό όπως θέλει ο προπονητής μας και παίξαμε έξυπνα».

Σε ότι αφορά τη συνύπαρξη για πρώτη φορά στο παρκέ στη διάρκεια της προετοιμασίας του Γιώργου Πρίντεζη και του Γιάννη Μπουρούση, ο Έλληνας γκαρντ τόνισε: «Είναι δυο βασικοί παίκτες στο ροτέισον και για την ομάδα συνολικά και σίγουρα βοήθησε πολύ σήμερα. Όλα τα παιδιά βρίσκουν σταδιακά ρυθμό, μετά από επίπονες προπονήσεις, "λύνονται" τα πόδια και αυτό είναι κάτι που φαίνεται στο γήπεδο».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια