Ο Γιώργος Δέδας στο καμπ DBA της Σχολής Καλαμαρί-Φωτορεπορτάζ

Ξεκίνησε με την συμμετοχή 45 αθλητών και αθλητριών, αλλά και πολλών παιδιών που βρίσκονται στην κατασκήνωση το καμπ που διοργανώνει η ακαδημία DBA σε συνεργασία με την κατασκήνωση Yuppi στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής.





Τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες υποδέχθηκαν ο υπεύθυνος προγράμματος Θόδωρος Πολυμένης, ο Αχιλλέας Τιμπλαλέξης εκ των ιδιόκτητων της κατασκήνωσης και ο αρχηγός και γνωστός προπονητής Σωτήρης Κοκκινόπουλος.

Κατά την διάρκεια λειτουργίας της δεύτερης ημέρας επισκέφθηκε το καμπ ο Γιώργος Δέδας αθλητής της ομάδας του ΠΑΟΚ. Κατά την διάρκεια της παρουσίας του συνομίλησε με τα παιδιά, έκανε αναφορά στην πορεία του ως αθλητής και συμβούλεψε τα παιδιά ότι προέχουν πρώτα οι σπουδές τους, αλλά και ο χαρακτήρας που θα διαμορφώσουν ως αθλητές από τώρα που βρίσκονται στην αρχή έως και το πέρας της πορείας στο μπάσκετ.

Σε ερώτηση πως έφθασε να είναι ένας εκ των κορυφαίων σουτέρ στην Α1 αλλά και γενικότερα στο ελληνικό μπάσκετ, ενημέρωσε τα παιδιά ότι βασικό συστατικό ήταν η προπόνηση στο σουτ εκτός του καθημερινού προπονητικού προγράμματος θέτοντας ως στόχο 150-200 σουτ εύστοχα και ακόμη περισσότερα σε περίοδο μεταβατική.

Τέλος διαγωνίστηκε που αλλού, στα τρίποντα με μεγάλο ζήλο καθώς η πρόκληση των μικρών αθλητών-αθλητριών ήταν μεγάλη και φωτογραφήθηκε με τα παιδιά του καμπ.

















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια