Άρωμα Αμερικής στο Camp του Πρωτέα Βούλας-Φωτορεπορτάζ

Άρωμα Αμερικής είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι νεαροί αθλητές του Summer Camp του Πρωτέα Βούλας, καθώς τις αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου επισκέφτηκαν οι καταξιωμένοι προπονητές Todd McGuinness και Anthony Crocitto.




Ο Todd McGuinness ετοιμάζεται να διανύσει την έκτη του σεζόν ως πρώτος προπονητής στο Hartwick, έχοντας στις προηγούμενες πέντε χρονιές του 80 νίκες και 52 ήττες. Έτσι, αποτελεί τον τρίτο σε νίκες προπονητή στην ιστορία του κολεγίου. Με αυτόν στον πάγκο τους οι Hawks έχουν συμμετάσχει τρεις φορές στην τελική φάση του κολεγιακού πρωταθλήματος και έχουν κερδίσει δύο φορές τα τελευταία τέσσερα χρόνια το Empire 8 Tournament Championship, με τον McGuinness να αναδεικνύεται το 2012 σε προπονητή της χρονιάς.

Από την άλλη ο ο Anthony Crocitto το 2009 έγινε πρώτος προπονητής στη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του New York Institute of Technology. Διαθέτει 13χρόνια εμπειρίας σε αυτή τη θέση και πρόσφατα πέρασε δύο χρονιές σαν assistant coach στη γυναικεία ομάδα του Longwood University. Επίσης, έχει διατελέσει headcoach στο Mount Idaand Dowling, έχοντας σε κάθε σεζόν τουλάχιστον 15 νίκες στις τρεις από τις τέσσερις χρονιές του, τη στιγμή που την προηγούμενη τετραετία το κολέγιο δεν ξεπερνούσε καν τις 10.







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια