Μούλη και Τάρλα στην Εθνική γυναικών

Η Ρούλα Μούλη  θα είναι το πιο  νέο πρόσωπο της Εθνικής γυναικών στις δώδεκα που θα πάνε στην  Κίνα για τα τρία φιλικά ματς στις 27 Ιουλίου.











Όπως γράφει το www.sportshero.gr το δεύτερο πρόσωπο έκπληξη είναι η Βασιλική Τάρλα που είχε πολύ καλή παρουσία στο Πανευρωπαϊκό U20 στο Ούντινε και θα χρισθεί για πρώτη φορά διεθνής με την μεγάλη Εθνική. Ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος κάλεσε επίσης Αφροδίτη Κοσμά, Φαίδρα Σκιαδοπούλου, Ανθή Χατζηγιακουμή  και Κατερίνα Σπαθάρου ενώ από αυτές που έπαιξαν στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στα φιλικά στην Ρίγα θα είναι  οι Λολίτα Λύμουρα, Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου, Ζωή Δημητράκου, Κατερίνα  Σωτηρίου, Αρτεμις  Σπανού και Άννα  Σπυριδοπούλου.

Η ομάδα θα πάει αρχικά στο Πεκίνο όπου θα δώσει το πρώτο φιλικό την Τρίτη  30 Ιουλίου και θα ακολουθήσουν άλλα δύο φιλικά στην Κίνα την 1η και 3η Αυγούστου. Σημειωτέον ότι η άτυχη  τελευταία ήταν η Νατάσα Γκοτζή (θα ήταν στην ομάδα)  αφού η πατρινιά πόϊντ γκαρντ της ΑΕΣΕΛ υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού πριν μερικές εβδομάδες ενώ για την Πέλη Παπαμιχαήλ προτιμήθηκε να προστατευθεί αφού επουλώνεται ο τραυματισμός της στον αχίλλειο και δεν χρειαζόταν να ρισκάρει .


Σε φάση αποθεραπείας είναι ακόμη  Τζεγιαννάκη, Καλτσίδου, η Σταυρίδου δεν μπορούσε να πάρει άδεια από την δουλειά της ενώ υπολογίζεται μεν αλλά δεν θα είναι  η Τζάκι Γέμελος που επίσης βρίσκεται στις ΗΠΑ και έχει δηλώσει ότι θέλει να ενσωματωθεί στην ομάδα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια