Ο Νίκος Ζήσης στην ΧΑΝΘ

Ο Νίκος Ζήσης επέστρεψε στο...σπίτι του, στην ΧΑΝΘ, την ομάδα από όπου ξεκίνησε τα πρώτα μπασκετικά του βήματα σε ηλικία μόλις 7 ετών και τον οποίο σήμερα η ΧΑΝΘ έφτασε να καμαρώνει ως αρχηγό της Εθνικής μας ομάδας.






Ο 31χρονος πλέι μέικερ επισκέφθηκε χθες οικογενειακώς (μαζί με την σύζυγο του Φάνη και τα δυο τους παιδιά) το Μουσείο του Μπάσκετ και μίλησε με συγκίνηση και θαυμασμό για την πρώην ομάδα του:

«Είμαι σε ένα οικείο περιβάλλον, εδώ είναι το σπίτι μου, εδώ μεγάλωσα, εδώ έκανα τα πρώτα μου βήματα, έμαθα το μπάσκετ αλλά και κανόνες συμπεριφοράς προς τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου. Εδώ πανηγύρισα τις πρώτες επιτυχίες, εδώ έκλαψα με τις πρώτες αποτυχίες. Αισθάνθηκα πολύ όμορφα όταν έναν χρόνο πριν οι άνθρωποι της ΧΑΝΘ με ενημέρωσαν για την πρόθεση τους να δημιουργήσουν αυτό το Μουσείο.

Ένοιωσα μεγάλη τιμή όταν μου είπαν ότι θα αποτελούσα κι εγώ ένα μέρος του. Ήθελα να έρθω νωρίτερα να το δω όμως οι υποχρεώσεις μου με την Ούνικς δεν μου το επέτρεψαν. Αυτός ο χώρος αποτελεί παρακαταθήκη για το μέλλον για το μπάσκετ της Θεσσαλονίκης κι όχι μόνο».

Για τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα ενόψει Μουντομπάσκετ είπε: «Θέλουμε να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται».

Ο Διευθυντής Αθλητισμού της ΧΑΝΘ, Γιώργος Πετρίδης από την πλευρά του δήλωσε: «Ο Ζήσης δεν είναι φιλοξενούμενος εδώ, είναι μέλος της οικογένειας της ΧΑΝΘ. Είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε κοντά μας, αποτελεί μεταξύ άλλων πρεσβευτή του Μουσείου μας ,αισθανόμαστε υπερήφανοι με όσα έχει πετύχει και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε αθλητικό και προσωπικό επίπεδο».

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής του Μουσείου Γιωργής Μπουσβάρος είπε: «Ο Νίκος Ζήσης ήταν και παραμένει όχι μόνο υπόδειγμα αθλητή αλλά και οικογενειάρχη. Τον ευχαριστούμε για την στήριξη που μας παρείχε ως προς την δημιουργία του Μουσείου».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια