Συνεχίζει στο Νέο Ρύσιο η Σκιαδοπούλου

Ανανέωσε την συνεργασία της με την Αναγέννηση Νέου Ρυσίου η Φαίδρα Σκιαδοπούλου. Η πανύψηλη σέντερ θα αγωνίζεται για δεύτερη χρονιά στην ομάδα και τα… βρήκε χωρίς ιδιαίτερο προβληματισμό με τη διοίκηση του συλλόγου, που φιλοδοξεί με ένα δυναμικό ρόστερ να κρατήσει τα σκήπτρα της πρωτιάς μεταξύ των ομάδων της Βόρειας Ελλάδας.









Η Φαίδρα Σκιαδοπούλου, είναι γεννημένη το 1990 στη Θεσσαλονίκη. Διαθέτει ύψος 1,91 μέτρα και αγωνίζεται στη θέση του σέντερ. Αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Α1 Εθνική Κατηγορία με τα χρώματα της Siemens. Η πρώτη της διάκριση στο επίπεδο αυτό ήρθε την περίοδο 2008-09, οπότε και σε ηλικία 18 ετών έλαβε την τρίτη θέση στους στατιστικούς πίνακες των κοψιμάτων.

Παραμένοντας στη Θεσσαλονίκη αγωνίστηκε διαδοχικά για τον Π.Α.Ο.Κ. (2009-11), του οποίου διετέλεσε και αρχηγός, και τον Άρη (2011-12). Το καλοκαίρι του 2012 μετακόμισε στην Αθήνα για λογαριασμό της πρωτοεμφανιζόμενης στην κατηγορία Τερψιθέας Γλυφάδας. Οικονομικά προβλήματα στο σύλλογο οδήγησαν την ίδια και άλλες συμπαίκτριές της στην αποχώρηση από την ομάδα τον ίδιο Δεκέμβρη. Εφόσον δεν είχε το δικαίωμα να λάβει μεταγραφή προς έτερη ελληνική ομάδα, οδηγήθηκε στην Ιταλία επιλέγοντας τη Φαέντσα ως επόμενο σταθμό της.

Και πάλι, όμως, στάθηκε άτυχη καθώς δεν πρόλαβε να αγωνιστεί προτού ο σύλλογος δηλώσει την αναστολή των αγωνιστικών του δραστηριοτήτων. Το καλοκαίρι του 2013, μετά από την επιτυχημένη πορεία της Εθνικής Ελλάδος το ίδιο καλοκαίρι, διεκδίκησαν τη Σκιαδοπούλου αρκετές ομάδες της Α1 Εθνικής, με την παίκτρια να έρχεται τελικά σε συμφωνία με την Αναγέννηση Νέου Ρυσίου.

Η Σκιαδοπούλου συμμετείχε σε αγώνες όλων των νεανικών Εθνικών Ομάδων κερδίζοντας σε νεαρή ηλικία θέση στη Εθνική Ελλάδος Γυναικών, χάρις στις καλές τις επιδόσεις στην Α1 Εθνική. Συμμετείχε διαδοχικά στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Νεανίδων το 2006 στη Σόφια, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νεανίδων (Β' Κατηγορία) το 2007 στην Τιμισοάρα και το 2008 στα Σκόπια και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών (Β' Κατηγορία) το 2009 στην Οχρίδα.

Αγωνίστηκε με την Εθνική Γυναικών που ανεπιτυχώς διεκδίκησε εισιτήριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2013 και με εκείνη που πέρασε στην αντίστοιχη διοργάνωση του 2015 ως πρωτοπόρος του Α' Προκριματικού Γύρου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια