Ολες οι μεταγραφές στο γυναικείο του Χορτιάτη-Αποκτήθηκαν Κέντρου, Γουλιού, Πανδριά, Καλαμάτα, Κοντραφούρη, Γιαμλόγλου, Πολιτούδη

Ολοκληρώθηκαν οι κινήσεις του γυναικείου τμήματος του Χορτιάτη.








Πρώτο μέλημα ήταν η διατήρηση του περσινού κορμού όπως και έγινε σε μεγάλο ποσοστό (Νικολαΐδου Μ., Λειβαδιώτου Μ., Σαράντη Γ., Μανουσαρίδου Ε., Μπούτσικα Α., Χατζηιωαννίδου Μ., Σκρέκα Α., Φραγκιαδάκη Α., Στεργίου Κ.) και στη συνέχεια η ενίσχυσή του με αθλήτριες που μπορούν να βοηθήσουν άμεσα το ρόστερ.

Στο πλαίσιο αυτό αποκτήθηκαν οι Κέντρου Εύα (1), Γουλιού Κατερίνα (2-3), Πανδριά Χριστιάνα (4), Καλαμάτα Αναστασία (5), Κοντραφούρη Μαρία (4), Γιαμλόγλου Γεωργία (4) και Πολιτούδη Έφη (5).

Επίσης, φέτος θα συμμετέχουν στο τμήμα τρεις αθλήτριες από τις ακαδημίες του συλλόγου. Πρόκειται για τις Βάσκου Γιώτα (17 χρονών), Αναστασία Τσιρωνά (14 χρονών) και Αναστασία Τσιρωνά (12 χρονών).

Στο μεταξύ, στο τιμόνι της ομάδας θα παραμείνει ο Μιχάλης Τσάικος που με την προσθήκη νέων συνεργατών θα αναλάβουν το δύσκολο έργο τις σεζόν.


Η διοίκηση τέλος, ευχαριστεί και εύχεται καλή επιτυχία με τις νέες τους ομάδες στις Χρυσάνθη Αναστασιάδου και Νίκη Τόλη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια