Στον Θρίαμβο Ταγαράδων ο Σπίθας

Ο Γρηγόρης Σπίθας (play maker, 1,75, 29 χρ.) είναι οριστικά πλέον παίκτης του Θρίαμβου Ταγαράδων, επιβεβαιώνοντας τις φήμες του τελευταίου μήνα που τον ήθελαν, παρά τις προτάσεις που δέχτηκε και από άλλες ομάδες, να καταλήγει στην ομάδα που επανήλθε (μετά από ενός χρόνου απουσίας) στη Γ1 κατηγορία.








Ο έμπειρος παίκτης θα συμπληρώσει τη θέση «1» μαζί με τους «Νικολάδες» Μουδούρη και Τζίκο, οι οποίοι παραμένουν για δεύτερη χρονιά στην ομάδα, δημιουργώντας έτσι ένα υπερπλήρες σύνολο στη θέση αυτή.

Ο Σπίθας στο παρελθόν έχει αγωνιστεί  με μεγάλη επιτυχία στον Θερμαϊκό Θέρμης στην Β΄ κατηγορία αλλά και στον Ατρόμητο Τριαδίου στη Γ1, από τον οποίο σύλλογο πήρε και τη μεταγραφή στη νέα του ομάδα. Επίσης έκανε και ένα πέρασμα ενός έτους από το Πανόραμα, όταν αυτό αγωνιζόταν στη Β΄ ΕΚΑΣΘ.

Εκτός από τις οργανωτικές του ικανότητες και την καλή του άμυνα, διακρίνεται δε για το αγωνιστικό του πνεύμα αλλά και το ήθος του εντός και εκτός των αγωνιστικών χώρων. Ο λόγος που επέλεξε τους Ταγαράδες ήταν η φιλία του με αρκετούς ήδη υπάρχοντες στην ομάδα παίκτες.

Η διοίκηση του Θρίαμβου Ταγαράδων από τη μεριά της επισήμανε την ικανοποίησή της για την ολοκλήρωση της μεταγραφής αυτής και καλωσορίζει το νέο της απόκτημα στην οικογένεια του συλλόγου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια