Ο Παύλος Δανιηλίδης στους Ταγαράδες

Ο Παύλος Δανιηλίδης (1,91, 35 χρ.) είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Θρίαμβου Ταγαράδων, καθώς αποτέλεσε στόχο της ομάδας από την λήξη του περασμένου πρωταθλήματος.









Ο έμπειρος power forward, ξεκίνησε την καριέρα του από τον Γαλαξία και την Α ΕΚΑΣΘ και μετά μεταγράφηκε στον Ορφέα Σουρωτής, όπου κάνοντας εξαιρετικές εμφανίσεις συνέβαλε τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδας από την Δ' ΕΚΑΣΘ στη Γ' Εθνική.

Εν συνεχεία πέρασε από το Ρύσιο και τη Β' ΕΚΑΣΘ, για να καταλήξει στη Δόξα Τριλόφου, όπου αγωνίστηκε για 4 χρόνια και υπήρξε συμπαίκτης με αρκετούς από τους τωρινούς παίκτες του Θρίαμβου.

Τα τελευταία χρόνια είχε επιτυχή περάσματα από τον Αστέρα Ιπποδρομίου και το Πειραματικό, καθώς και με τις δύο αυτές ομάδες ανέβηκε κατηγορία, ενώ πέρσι με τους Κένταυρους λίγο έλειψε να κάνει το ίδιο, καθώς η άνοδος χάθηκε στους αγώνες μπαράζ.

Ο παίκτης θα προστεθεί στην περσινή δυάδα Κυριακού και Παπαθανασίου στη θέση 4, δίνοντας έτσι στον προπονητή της ομάδας Ζάχο Κουρβούλη μία ακόμα αξιόπιστη λύση στους ψηλούς λόγω της εμπειρίας του. Θα συνυπάρξει δε μπασκετικά με παλιούς συμπαίκτες και φίλους στη νέα του ομάδα, μια και αυτός ήταν ο λόγος που είπε το ναι στη διοίκηση, αλλά και η καλή παρέα που υπάρχει στο ανδρικό τμήμα μπάσκετ των Ταγαράδων, της οποίας είναι πλέον και επίσημα μέλος.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει ένα ακόμα μεγάλο όνομα (μετά τους Βλάχο και Σπίθα) στις τάξεις της και εύχεται στο νέο της απόκτημα να έχει μία δημιουργική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες.

Η μεταγραφολογία του Θρίαμβου Ταγαράδων όμως δε σταματάει εδώ. Η απόκτηση τεσσάρων παικτών (Βλάχος, Σπίθας, Δανιηλίδης και Ουρκέρογλου) ενίσχυσε σημαντικά το ρόστερ με παίκτες ουσίας, που αναμένεται να εγκλιματιστούν εύκολα στη νέα τους ομάδα με τη βοήθεια και των παλιών παικτών.

Ο Κουρβούλης τρίβει τα χέρια του βλέποντας να έχει στις θέσεις «1» ως «4» από τρεις σχεδόν ισάξιους παίκτες και ο ανταγωνισμός αναμένεται να είναι μεγάλος στις προπονήσεις.  Ωστόσο στη θέση «5», η αποχώρηση του πρώην αρχηγού Μανώλη Γιαρμακόπουλου και η αδυναμία του περσινού βασικού σέντερ Θοδωρή Μπατσίλα να αγωνιστεί στην ομάδα πριν το Ιανουάριο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, έχουν αφήσει για την ώρα μόνο του τον Γιώργο Λιάντα στη θέση αυτή.


Η διοίκηση έχει ήδη κάνει συζητήσεις με παίκτες που αγωνίζονται σαν σέντερ φορ και είναι αποφασισμένη μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος να προχωρήσει στην απόκτηση ενός ή δύο ακόμα παικτών, κλείνοντας έτσι το ρόστερ της για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια