Παπαπέτρου: «Πάντα είναι ψηλά ο πήχης»-Βίντεο με τις δηλώσεις του-Το πρόγραμμα του διεθνούς τουρνουά «Γιώργος Κολοκυθάς»

Λίγο πριν το τζάμπολ του διεθνούς τουρνουά «Γιώργος Κολοκυθάς» που θα διεξαχθεί από 3 ως 5 Ιουλίου στο κλειστό «Δύο Αοράκια» στο Ηράκλειο Κρήτης, ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε στο επίσημο site και στο κανάλι της ομοσπονδίας στο youtube.



«Είμαι πολύ χαρούμενος που ενσωματώθηκα στην Εθνική. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρέθηκε λύση. Είναι τιμή μου που είμαι και πάλι μέλος αυτής της ομάδας. Το απολαμβάνω όσο μπορώ και σίγουρα δίνουμε μάχη με τον χρόνο για να προλάβουμε να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται στο Ευρωπαϊκό».

Το μεταβατικό στάδιο της προσαρμογής δεν αποτελεί πρόβλημα για τον διεθνή φόργουορντ… «Δεν μου είναι καθόλου δύσκολο να προσαρμοστώ. Πάνω κάτω τα παιχνίδια είναι τα ίδια και η νοοτροπία του προπονητή μας του Κώστα Μίσσα και των βοηθών του κόουτς Ελευθεριάδη και του κόουτς Μαύρου την ξέρω από πέρυσι, οπότε πιστεύω πως ειδικά για εμένα δεν είναι τόσο δύσκολο. Προσπαθώ να βοηθήσω τα άλλα παιδιά… Ο Δημήτρης Αγραβάνης ήταν μέλος της ομάδας και πέρυσι, αλλά προσπαθώ να βοηθήσω τον Ανδρέα (Χριστοδούλου) να προσαρμοστεί όσο το συντομότερο γίνεται».

Αναφερόμενος στο τουρνουά, είπε: «Είναι πρόβα τζενεράλε αυτό το τουρνουά. Είναι το πρώτο που η ομάδα θα είναι σύσσωμη και πιστεύω πως αν μπορέσουμε να κάνουμε καλά παιχνίδια στα φιλικά θα είναι πολύ καλό για μας για να συνεχίσουμε έτσι στο Ευρωπαϊκό. Να βρούμε έναν ρυθμό και να το συνεχίσουμε…».

Οσον αφορά στους στόχους της ομάδας ήταν και παραμένουν υψηλοί. «Κάθε χρόνο ο πήχης είναι πολύ ψηλά. Τα ίδια είχα πει και πέρυσι… Δεν θα πω αν ήταν επιτυχία ή αποτυχία η 5η θέση, αλλά πιστεύω πως αν ήμασταν λίγο πιο συγκεντρωμένοι πως μπορούσαμε να φτάσουμε ακόμη πιο ψηλά. Δυστυχώς σε αυτά τα τουρνουά μία ήττα στα νοκ άουτ παιχνίδια μπορεί να σου κοστίσει ακριβά. Για αυτό πιστεύω πως αν μείνουμε συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος θα έχουμε βλέψεις να πάμε πολύ ψηλά».

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο… εξτρά κίνητρο του ίδιου και των συμπαικτών του. «Είναι σίγουρα ένα έξτρα κίνητρο το ότι η διοργάνωση γίνεται στην χώρα μας. Είναι πολύ τιμητικό. Περιμένουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Το πρωτάθλημα, από ότι είδα πέρυσι και από ότι ξέρω και φέτος, είναι πολύ ανταγωνιστικό. Ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο θα δει σίγουρα πολύ καλό μπάσκετ και είναι μια ευκαιρία να στηρίξει και την ομάδα μας. Μιας και γίνεται στην Κρήτη είμαστε σίγουροι ότι θα μας στηρίξει όλος ο φίλαθλος κόσμος.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ «ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ»

03/07/2014

Ισπανία – Γαλλία 17.00
Ελλάδα – Τσεχία 19.00

04/07/2014

Τσεχία – Ισπανία 17.00
Ελλάδα - Γαλλία 19.00

05/07/2014

Γαλλία – Τσεχία 17.00
Ελλάδα – Ισπανία 19.00

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια