Ανακοινώθηκαν και επίσημα από τον ΑΣ Αρης, Λυπηρίδης και Μπουσβάρος-Τεχνικός σύμβουλος ο Χασόπουλος-Για «νέα εποχή» μιλά το επίσημο έγγραφο

Ο ΑΣ Αρης ανακοίνωσε ότι για την περίοδο 2014-2015 οι ακαδημίες αγοριών και τα αγωνιστικά τμήματα μίνι, προπαιδικό, παιδικό, εφηβικό θα καθοδηγούνται σε διοικητικό επίπεδο από τον Χρήστο Σάββα, ενώ υπεύθυνος οργάνωσης των ακαδημιών θα είναι ο Βασίλης Λυπηρίδης.









Τεχνικός σύμβουλος σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα και στις ατομικές βελτιώσεις των παικτών (βασικές δεξιότητες), αναπτυξιακά, κ.λπ. τοποθετείται ο Νίκος Χασόπουλος.

Για την εφηβική ομάδα ως προπονητής προσλαμβάνεται ο πρώην αθλητής του συλλόγου  Δημήτρης Μπουσβάρος.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ακόμη «μια νέα εποχή αρχίζει για τα τμήματα υποδομής του ΑΣ. Αρης. Η απόφαση αφορά τη διαφορετική αντιμετώπιση τους, όπου στοχευμένα αποβλέπει στην ατομική βελτίωση των αθλητών, παράλληλα με τη διαμόρφωση χαρακτήρων, γεγονός που αποφέρει επιτυχίες σε ατομικό και σε συλλογικό επίπεδο.

Η όλη προσπάθεια θα καθοδηγείται από εξειδικευμένο προπονητικό team, το οποίο επανδρώνεται με καταξιωμένα ονόματα του χώρου, που θα τελούν υπό την εποπτεία των ιστορικών ονομάτων του Συλλόγου, που έγραψαν μαζί σελίδες δόξας στο κιτρινόμαυρο μπάσκετ του συλλόγου, όπως του Προέδρου Χάρη Παπαγεωργίου, του Γενικού αρχηγού Βασίλη Παραμανίδη, του Τεχνικού Διευθυντή Γεωργίου Ραμπότα, του υπευθύνου ακαδημιών μπάσκετ Βασίλη Λυπηρίδη.

Ο Αρης όλων μας, αλλάζει σελίδα, δημιουργεί σχέσεις συνεργασίας με άλλα σωματεία της πόλης μας αλλά και της περιφέρειας, γίνεται ελκυστικός για τα νέα παιδιά στα οποία λέει αλήθειες, καθοδηγεί αλλά και βοηθά στις περαιτέρω εξελίξεις τους σε όλα τα επίπεδα.


Σε αυτή τη νέα εποχή των ακαδημιών και των αγωνιστικών τμημάτων του Α.Σ. Αρης κανείς δεν περισσεύει. Η συνδρομή όλων των Αρειανών για να ξαναδούμε έναν Αρη να αποτελείται από «δικά του παιδιά» είναι ευπρόσδεκτη».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια