Χωρίς Σπυριδοπούλου αναχώρησε η Εθνική γυναικών για την Κίνα

Χωρίς την Άννα Σπυριδοπούλου αναχώρησε η αποστολή της Εθνικής  γυναικών για Κίνα σήμερα το πρωί  προκειμένου όπως είχε προγραμματιστεί να δώσει σειρά φιλικών.










Όπως γράφει το www.sportshero.gr η 26χρονη φόργουορντ είχε ειδοποιήσει ότι θα λείπει εκτός Αθηνών το Σάββατο και θα ήταν παρούσα στην αναχώρηση της ομάδας την Κυριακή το μεσημέρι (14.30) που ήταν εξ αρχής προγραμματισμένη η αναχώρηση.

Όμως το  Σάββατο  ενημερώθηκαν όλες  οι αθλήτριες της αποστολής ότι η αναχώρηση με LUFTHANSA μέσω Φραγκφούρτης (ενδιάμεσος σταθμός) για Πεκίνο, θα γινόταν νωρίς το πρωί της Κυριακής και η Σερραία αθλήτρια δεν προλάβαινε με κανένα τρόπο να είναι παρούσα αφού απουσίαζε εκτός Αττικής.

Ειδοποίησε μάλιστα σχετικά τον Τζώρτζη Δικαιουλάκο που της εξήγησε ότι αυτά είναι θέματα προγραμματισμού της ΕΟΚ και της AIRCHINA και δεν ήταν δική του ευθύνη για την αλλαγή της ώρας αναχώρησης.


Η Σπυριδοπούλου δεν μπόρεσε να πάει και αυτό που μετρά είναι ότι η αποστολή αναχώρησε με τα υπόλοιπα 11 κορίτσια και η Σπυριδοπούλου δεν θα πάει ούτε αργοπορημένα στο ταξίδι στην Κίνα. Η αποστολή θα φτάσει σε λίγες ώρες μετά από κοπιαστική πτήση εννέα ωρών στο Πεκίνο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια