Επώνυμοι Βολιώτες στο πλευρό των γυναικών του Ολυμπιακού

Στην Α1 Εθνική κατηγορία θα αγωνιστεί οριστικά φέτος η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου. Η απόφαση επικυρώθηκε και τυπικά χθες τόσο από τη διοίκηση, όσο και απ' όλους όσοι πήραν μέρος χθες στη συγκέντρωση στα γραφεία του Ερασιτέχνη, όπου συζητήθηκε η μελλοντική πορεία του τμήματος.








Όπως γράφει το www.goalpost.gr το ευχάριστο γεγονός είναι πως στη χθεσινή συνάντηση συμμετείχαν πολλοί επώνυμοι Βολιώτες, φίλοι του Ολυμπιακού και του γυναικείου μπάσκετ που δεσμεύτηκαν να βοηθήσουν να έχει αξιοπρεπή παρουσία η ομάδα στο πρωτάθλημα της Α1.

Αξιοσημείωτο μάλιστα είναι το γεγονός πως οι Γιώργος Κουσιαρής και Βασίλης Παπαχρήστος ανέφεραν πως ήδη θα ηγηθούν μιας επιτροπής η οποία θα εξασφαλίσει ένα σεβαστό ποσό της τάξης του 30-40% του ετήσιου προϋπολογισμού του τμήματος, απαλύνοντας έτσι σε πολύ σημαντικό βαθμό το οικονομικό βάρος που θα κληθεί να σηκώσει η διοίκηση.

Επίσης συστάθηκε τετραμελής επιτροπή αποτελούμενη από τους Αλέκο Μεταφτσή, Γιώργο Κουσιαρή, Βασίλη Παπαχρήστο και Κώστα Νάνο η οποία σε συνεργασία με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Νίκο Τσεκούρα θα έχει σειρά επαφών και συναντήσεων για την εξεύρεση χορηγών για το τμήμα.

Τονίστηκε απ΄ όλους γι' άλλη μια φορά πως η υπόθεση της παρουσίας του Ολυμπιακού Βόλου στην Α1 γυναικών είναι υπόθεση όλης της πόλης του Βόλου και όχι μόνο του Ερασιτέχνη και ορισμένων φίλων του συλλόγου. Γι' αυτό θα γίνει μεγάλη προσπάθεια να βρεθούν πολλοί μικροί χορηγοί που θα σταθούν αρωγοί. Το παρών στη χθεσινή συνάντηση έδωσαν και οι οργανωμένοι που δεσμεύτηκαν κι αυτοί να βοηθήσουν.

Ταυτόχρονα με τις διεργασίες και τις συναντήσεις, συνεχίζονται οι επαφές και για την ενίσχυση του τμήματος με παίκτριες που θα ενισχύσουν την ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Πρωταρχικό μέλημα είναι η παραμονή του υπάρχοντος περσινού κορμού, ενώ γίνονται προσπάθειες για την ενίσχυση της ομάδας με μια σέντερ-φορ η οποία θα αγωνιστεί δίπλα στην «κολόνα» της ομάδας τη Νίκη Ζέρβα, η οποία είναι πολύ κοντά σε νέα συμφωνία, καθώς και για δύο καλαθοσφαιρίστριες που αγωνίζονται στην περιφέρεια. Ίσως, μέχρι το τέλος της εβδομάδας να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις πάνω στο θέμα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια