Ανανέωσε και η Γιαντσιώρη με τους Τιτάνες Δράμας-Ερωτηματικό για Γαϊτάνη, Αραμπατζή, Δημητακούδη

Με την ανανέωση συνεργασίας και με την Πολυξένη Γιαντσιωρη, το βασικό «τεσσάρι» της γυναικείας ομάδας συμπληρώνεται σιγά το πάζλ για το ρόστερ των Τιτάνων Δράμας για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015.










Η Πολυξένη σπουδάζει στις Σέρρες παρόλα αυτά όμως δέχτηκε με χαρά να προσφέρει για μια ακόμη χρόνια τις αγωνιστικές τις υπηρεσίες στους Τιτάνες. Όπως και κάθε άλλη χρόνια θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα καθώς έχει τρομερό ταλέντο και κλήθηκε αρκετές φορές στο παρελθόν στις εθνικές ομάδες κορασίδων και νεανίδων.

Ερωτηματικό αποτελεί το μέλλον των τριών τελειόφοιτων αθλητριών της ομάδας καθώς θα ξέρουμε αν θα παραμείνουν στην ομάδα ανάλογα με τα αποτελέσματα των πανελληνίων εξετάσεων. Πρόκειται για τις Ελευθερία Γαϊτάνη, Μαρία Αραμπατζή και Κική Δημητρακουδη.

Η Ελευθερία έχει αρκετές πιθανότητες να παραμείνει, φυσικά με την προϋπόθεση να περάσει σε σχολή που επιθυμεί. Οι άλλες δυο έχουν ελάχιστες πιθανότητες να μείνουν (έτσι κι αλλιώς ανήκουν στον ΓΣ Ελευθερούπολης).

Οι υπόλοιπες αθλήτριες που θα συμπληρώσουν το ρόστερ είναι κυρίως από τα τμήματα νεανίδων και κορασίδων που βγήκαν την περσινή περίοδο πρωταθλήτριες ΕΚΑΣΑΜΑΘ.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια