Μελέτης: «Η τεράστια ιστορία του Πανιωνίου στη πλάτη μας»

Αν και ήρθε στα τέλη της σεζόν ο Κώστας Μελέτης κατάφερε να διατηρήσει τον Πανιώνιο στην Α2 γυναικών, καταφέρνοντας το μάλιστα με σχετική ευκολία.










Ο 42χρονος τεχνικός, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με τους «κυανέρυθρους» μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για τους νέους στόχους που έχουν τεθεί αλλά και για το μακροπρόθεσμο πλάνο που υπάρχει. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την επέκταση της συνεργασίας του με μία ομάδα ιστορική όπως ο Πανιώνιος

«Είναι μια τεράστια τιμή η ανανέωση της συνεργασίας μου με μια ιστορική ομάδα όπως είναι ο Πανιώνιος. Μετά από τις συζητήσεις που είχαμε με τον διοικητικό ηγέτη του γυναικείου κύριο Ριζόγλου, βρήκαμε μια πλατφόρμα κοινών στόχων και θέσαμε ένα τριετές πλάνο, με στόχο να τεθούν οι βάσεις για την ουσιαστική αναγέννηση ολόκληρου του φάσματος των γυναικείων τμημάτων του Πανιωνίου.

Ο άξονας της φιλοσοφίας μας είναι ότι η συνέπεια και το μακροπρόθεσμο στοχευμένο πλάνο μπορούν να φέρουν μεγάλες επιτυχίες στην ομάδα μας σε όλα τα επίπεδα».

Για τον κόσμο της ομάδας που δίνει ώθηση αλλά και πίεση

«Ο Πανιώνιος είναι μια μεγάλη ομάδα, με κόσμο ο οποίος έχει καλή γνώση του χώρου. Οι φίλαθλοι του είναι πιστοί και διψάνε για διακρίσεις σε κάθε άθλημα .

Το ελληνικό αθλητικό γίγνεσθαι δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς τον Πανιώνιο κι αυτό σηματοδοτεί το εύρος της πίεσης που μπορεί να υπάρχει σε αυτή την ομάδα. Αυτό όσο πιεστικό μπορεί να είναι άλλο τόσο αποτελεί ένα τεράστιο κίνητρο τόσο για εμένα όσο πιστεύω και για τις αθλήτριες αφού κουβαλάμε μια τεράστια ιστορία στην πλάτη μας».

Για τις μεταγραφές που έγιναν κι όσα περιμένει να προσφέρουν

«Οι μεταγραφικές μας επιλογές είναι ένα πρώτο δείγμα της φιλοσοφίας που θέλουμε να ακολουθήσουμε. Η ομάδα μας θα είναι ένα κράμα εμπειρίας και νεανικής αύρας, το οποίο σκοπεύουμε να έχει μια ιδιαίτερη δυναμική. Στόχος μας είναι να υπάρχει ένα γεμάτο ρόστερ με την προοπτική να παίξουμε ελκυστικό μπάσκετ και ταυτόχρονα να είμαστε αντάξιοι του επιπέδου της Α2 γυναικών».

Για τους στόχους της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών

«Ο Πανιώνιος έχει τον δικό του χαρακτήρα από μόνος του. Οφείλει στον εαυτό του και την ιστορία του να πρωταγωνιστεί κι αυτό είναι μονόδρομος για μένα και τις αθλήτριές μου.
Είμαστε αποφασισμένοι σε κάθε επίπεδο να είμαστε όχι απλά ανταγωνιστικοί αλλά να καταφέρουμε φέτος να έχουμε σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του δύσκολου όπως διαφαίνεται πρωταθλήματος.

Προσωπικά θεωρώ ότι επιτυχία για μια ομάδα είναι να παρουσιάζεται συνεπής με τους στόχους της και να ανταποκρίνεται σε κάθε πρόκληση που συναντά».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια