Κατωπόδη στην «ARENA PRESS»: «Μιλάω με ΠΑΟΚ, Αναγέννηση Νέου Ρυσίου και Άρη»

Το πρόσωπο των τελευταίων ημερών στο γυναικείο μπάσκετ της Θεσσαλονίκης δεν είναι άλλο από τη δυναμική φόργουορντ Εύα Κατωπόδη, η οποία διεγράφη από τις λίστες του Άρη και είναι ελεύθερη να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας της.






Η έντονη φημολογία που κυκλοφορεί στην πόλη την θέλει να βρίσκεται ένα βήμα πριν τη συμφωνία με το «Δικέφαλο». Η ίδια αποκαλύπτει στην εφημερίδα «ARENA PRESS», πως έχει δύο προτάσεις στα χέρια της, ενώ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο παραμονής της στον Άρη. Ωστόσο, όλα θα ξεκαθαρίσουν από τη Δευτέρα μετά την επιστροφή της από την Κύπρο.

«Τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και η Αναγέννηση Νέου Ρυσίου έχουν καταθέσει τις προτάσεις τους, οι οποίες είναι οικονομικά ισάξιες. Στον Άρη δυστυχώς η κατάσταση δεν είναι καλή, όμως οι άνθρωποι της ομάδας, με είχαν προσεγγίσει και εφόσον η ομάδα μείνει στην Α1 και τακτοποιηθούν κάποιες οφειλές προς το πρόσωπό, τότε είναι πιθανό να συνεχίσω» δήλωσε η 28χρονη αθλήτρια, καταλήγοντας: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμα… Όταν γυρίσω στη Θεσσαλονίκη, θα μιλήσω από κοντά με όλες τις ομάδες και θα επιλέξω το καλύτερο για μένα».

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ:

1)ΧΑΤΖΑΚΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ
20ΜΟΥΛΗ ΣΤΟ ΡΥΣΙΟ
3)ΜΑΣΛΑΡΙΝΟΣ,ΑΓΓΕΛΟΓΛΟΥ ΚΑΙ(ΜΑΛΛΟΝ) ΚΑΤΩΠΟΔΗ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ
4)ΚΑΝΤΑΡΑ ΚΑΙ ΜΠΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ
5)ΚΩΤΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ
6)ΣΥΡΡΑ ΕΦΥΓΕ
7)ΤΡΑΝΤΑ ΑΚΟΥΣΑ ΠΑΕΙ ΧΑΝΘ

ΑΡΑ ΠΟΙΕΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΜΑΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ?
ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΠΡΙΝ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΧΡΟΝΟΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΜΕΓΑΛΟ...ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πρέπει να είναι πολλά τα λεφτά από Παοκ και Ρυσιο..... Άρε κατακαημενη Θεσσαλονίκη με τους άξιους αντιπρόσωπους σου.... Εύα παιξτο στα ζαρια γιατί είναι δύσκολο να επιλέξεις!!