Ρεπορτάζ της εφημερίδας «Arena Press» για το γυναικείο του Αρη-Διλμπέρης: «Είχαμε συμφωνήσει με Κωτούλη, Σταυρίδου, Μαγαλιού»-Κουράκος: «Δεν είναι δεδομένος ο υποβιβασμός»

Ένα πολύ εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ δημοσίευσε η εφημερίδα «Arena Press» για το γυναικείο του Αρη τα κεντρικά σημεία του οποίου είναι οι δηλώσεις του Χρήστου Διλμπέρη και του Κώστα Κουράκου, που ανέφεραν τα εξής:





Χείμαρρος ήταν ο χρηματοδότης της ομάδας, Χρήστος Διλμπέρης, ο οποίος αποκάλυψε πως ήταν δική του ιδέα η πρόταση υποβιβασμού των «κίτρινων» στην Α2, αναλύοντας τους λόγους: «Δυστυχώς η ομάδα έμεινε μόνο με τις νεαρές σε ηλικία παίκτριες. Οι τρεις στυλοβάτες της ομάδας δε θα συνεχίσουν μαζί μας, αν και προσπαθήσαμε να τις κρατήσουμε. Η Χατζάκου σταματάει το μπάσκετ. Η Μούλη, θα συνεχίσει κατά πάσα πιθανότητα στην Αναγέννηση Ν. Ρυσίου, ενώ η Κατωπόδη μιλάει με τον ΠΑΟΚ. Από ‘κει και πέρα η Σύρρα θα μετακομίσει στην Αθήνα για οικογενειακούς λόγους και η Κωτούλα στην Κοζάνη εξαιτίας της εργασίας της».

Όσον αφορά το μεταγραφικό σχεδιασμό, αν το τμήμα παρέμενε στην Α1, αλλά και τα πλάνα για την Α2, ο Διλμπέρης είπε: «Είχαμε συμφωνήσει με την Σταυρίδου και τη Μαγαλιού, όμως είδαμε μαζί με τον προπονητή, που θα είναι ο Κωτούλης, πως δε βγαίνει ο σχεδιασμός. Στην Α2 θα… ψηθούν οι νέες παίκτριές μας και μαζί με 2-3 μεταγραφές, που θα κάνουμε σε μικρές ηλικίες, θα επαναφέρουμε την ομάδα πιο δυνατή στην κατηγορία και πρωταγωνίστρια».

Από την άλλη πλευρά ο Κώστας Κουράκος, μέλος του Α.Σ Άρης, παρουσιάστηκε πιο συγκρατημένος, λέγοντας: « Δεν είναι οριστική η απόφαση περί υποβιβασμού της ομάδας στην Α2.. Εμφανίστηκαν κάποιοι άνθρωποι, που ζήτησαν υπομονή, λέγοντας πως θέλουν η ομάδα να παραμείνει στην Α1. Λογικά μέχρι σήμερα θα έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεση».

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλα παιζετε με την νοημοσυνη μας.

ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΙΧΤΡΙΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΑΤΕ (ΜΕ ΤΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΝΝΟΩ)ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ, ΕΣΤΩ ΤΙΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ.

<>

ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΔΥΟ ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ ΣΕ ΧΘΕΣΙΝΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ Ή ΟΧΙ ΤΟΥ ΑΡΗ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ, ΕΣΑΣ?

1.ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΑΡΗ,
ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΜΕΛΗΜΑ ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΥΛΙΚΟΝ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ. ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ, ΕΝΩ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ.
ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ, ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ Α2 ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΝΕΑΝΙΔΕΣ - ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ,ΠΛΑΝΑΣΘΕ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑ,
Ή ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ (ΑΦΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΦΥΓΑΝ).
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ, ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΦΟΙΤΟΥΝ ΣΤΗ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ, Ή ΚΑΙ ΣΤΗ Β΄΄ΛΥΚΕΙΟΥ
(ΛΥΚΕΙΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ),ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ, ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ΣΕΡΡΕΣ, ΔΡΑΜΑ,ΞΑΝΘΗ ΚΛΠ.
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΕΣ ΟΙ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΟΥΤΕ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ Α1

2. ΚΑΛΑ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΝ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ (ΑΦΟΥ ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ).
ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΙΝΙ ΣΗΜΕΡΑ.
ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ, ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ.

Ε.Ε.Ε.Ε.Ε. ΞΥΠΝΑΤΕ,
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΩΣΤΕ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ.
Ο χρήστης Ζηβωνης Αθανάσιος είπε…
Η σημερινή κατάσταση του γυναικείου τμήματος μπάσκετ του συλλόγου μας είναι απόρροια λαθών των τελευταίων πέντε ετών. Το 2008 οι κορασίδες του ΑΡΗ ήταν πρωταθλήτριες ΕΚΑΣΘ, ΤΟ 2010 οι νεανιδες.του ΑΡΗ ήταν πρωταθλήτριες ΕΚΑΣΘ. Πόσες από αυτές στελεχωσαν το γυναικείο τμήμα. Μία η Τράντα. Οι άλλες με τον άλφα ή βήτα τρόπο απομακρύνθηκαν από τον Σύλλογο και αντ' αυτών ήρθαν παίκτριες αμφιβόλου αξίας. Με το υλικό που υπάρχει στις νεανιδες και κορασίδες, καλό αλλά λίγο για Α2, θα παλέψεις για να σωθείς και να μην βρεθείς στο τοπικό. Λυπάμαι γιατί υπηρέτησα τον Σύλλογο μας δύο χρόνια (2009 & 2010) σαν Έφορος κορασίδων και Νεανίδων και αποχώρησα βλέποντας και επισημαίνοντας ότι οι τακτικές που ακολουθούσαν οι τότε υπεύθυνοι θα οδηγούσαν στη σημερινή κατάσταση. Τώρα χρειάζεται πολύ δουλειά (από νέους ανθρώπους και όχι από αυτούς που οδήγησαν το τμήμα εδώ), ενθάρρυνση και κάθε άλλη βοήθεια των κοριτσιών ώστε να ψηθούν και να ωριμάσουν αγωνιζόμενες όχι στην Α2 αλλά στο τοπικό. Με τον τρόπο αυτό και εμπειρίες θα αποκτήσουν (χωρίς απογοητεύσεις από δυσάρεστα και βαρεια αποτελέσματα), και θα αποτελέσουν ένα ομοιογενές σύνολο αλλά και θα γίνει κάποια οικονομία στον Σύλλογο ώστε σε 2-3 χρόνια και με μία μικρή ενίσχυση να βρεθεί ξανά στα σαλόνια της Α1 με μια αξιόμαχη ομάδα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Βλέποντας τις υπόλοιπες ομάδες στο πρωτάθλημα πιστεύω οτι θα μπορούσε να σωθεί η ομάδα.
Η Τερψιθέα όπως πάει με το ζόρι θα βρει παιχτριες να κατεβάσει οπότε να η πρώτη που θα πέσει.
Ο Ολυμπιακός Βόλου δύσκολα θα βρει τα λέφτα να στήσει μια ομάδα καλύτερη απο πέρσι.
Ο Παναθλητικός δεν νομίζω να κάνει μεγάλα ανοίγματα σε σχέση με την περσινή περίοδο.
Άρα ο στόχος της παραμονής με την προσθήκη 2 έμπειρων παιχτριών συν μιας ξένης θα έδινε προβάδισμα στον Άρη για την παραμονή του στην κατηγορία.
Την επόμενη χρονιά υπάρχει ορατός ο κίνδυνος του υποβιβασμού γιατι καλές οι μικρές αλλα η Α2 ειναι πρωτάθλημα με ξύλο και ένταση.Και αν πέσουν απο Α1 2 ομάδες του Βορρά τότε θα πέσουν 4 ομάδες απο την Α2 και ενδέχεται να ειναι μεσα σε αυτές και ο Άρης.
Ίσως θα έπρεπε να το σκεφτούν καλύτερα οι ιθύνοντες του Άρη πριν προχωρήσουν σε μια τέτοια απόφαση για την Α2.