Ο Χρήστος Ταπούτος στο 32ο S.B.C.- Το S.B.C. αποχαιρέτισε τον coach Βaines-Φωτορεπορτάζ

Ο forward της Olin Edirne Χρήστος Ταπούτος επισκέφτηκε το Salonica Basketball Camp του coach Θόδωρου Ροδόπουλου και μίλησε στους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες για τις εμπειρίες του από τα γήπεδα τις Ελλάδας και του εξωτερικού.





Θύμισε στους campers του S.B.C. ότι πριν από χρόνια ήταν στη θέση τους για τρία καλοκαίρια και ευχήθηκε να συνεχίσουν την παράδοση με το να έρθουν στο μέλλον στη δική του θέση. Δεν παρέβλεψε τέλος να τους τονίσει τη σημασία της συνεχούς δουλειάς ακόμα και την περίοδο των διακοπών εάν θέλουν να βελτιώνονται σαν αθλητές.



Το S.B.C. αποχαιρέτισε τον coach Βaines
                                               
Με την παρουσία του σε δύο Shooting Camps και δύο περιόδους o coach John Baines βοήθησε σε πολύ μεγάλο βαθμό στην επιτυχία του 32ου Salonica Basketball Camp.






Ο coach από το πανεπιστήμιο Elmhurst του Chicago δίδαξε με μεγάλο ενθουσιασμό και έμφαση στις λεπτομέρειες για δύο εβδομάδες τους νέους και νέες από ολόκληρη την Ελλάδα, την Κύπρο αλλά και την Τουρκία και τη Ρωσία τα βασικά του basketball αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους αθλητές αλλά και τους συνεργάτες του.

Ο coach Baines ευχαρίστησε τον Θ. Ροδόπουλο που του έδωσε την ευκαιρία να συμμετέχει σε ένα «ανεπανάληπτο», όπως το χαρακτήρισε, camp και ανανέωσε το ραντεβού του με αθλητές και συνεργάτες για το καλοκαίρι του 2015.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια