Ο κόσμος του Πρωτέα Βούλας επιλέγει τις εμφανίσεις των γυναικών για την περίοδο 2014-2015

Σε μια πρωτοποριακή ενέργεια προχώρησε το τμήμα γυναικών του Πρωτέα Βούλας όπως μπορείτε να διαπιστώσετε στην σχετική ανακοίνωση:






«Επειδή η δύναμη του Πρωτέα είναι ο κόσμος του και την σεζόν 2013-2014 στάθηκε δίπλα στο γυναικείο τμήμα στην Α1, η Διοίκηση του συλλόγου επέλεξε μια πρωτοποριακή κίνηση, ώστε να τον ανταμείψει, δίνοντας το δικαίωμα στους φιλάθλους της ομάδας να επιλέξουν τη νέα εμφάνιση για το γυναικείο τμήμα για τη σεζόν 2014-2015 στο πρωτάθλημα της Α1.

Συγκεκριμένα από σήμερα Τετάρτη  9 Ιουλίου έως και την Κυριακή 10 Αυγούστου, για έναν ολόκληρο μήνα θα μπορείτε να ψηφίζεται για την νέα εμφάνιση που θα θέλατε να έχει η ομάδα μας. Οι δύο δημοφιλέστερες από την ψηφοφορία θα είναι και αυτές που θα φορέσει το γυναικείο τμήμα για φέτος.

Η παρουσίαση των νέων εμφανίσεων που θα προκύψουν από την ψηφοφορία του κοινού θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Royal (σε ημερομηνία που θα αναρτηθεί) η οποία προμηθεύει τα τμήματα μας με τις εμφανίσεις τους.

Επιλέξτε ποια από τις τέσσερις εμφανίσεις προτιμάτε στην φόρμα που ακολουθεί δίνοντας ένα όνομα (υποχρεωτικά) και ένα mail ( υποχρεωτικά ώστε να σας στείλουμε ενημέρωση άμεσα για τα αποτελέσματα) και την επιλογή σας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια