Γονείς εναντίον προπονητών στην τελετή λήξης της ακαδημίας του ΒΑΟ-Βίντεο από τον αγώνα

Με τον καθιερωμένο τρόπο τελείωσε και η φετινή χρονιά για τις ακαδημίες του ΒΑΟ. Όπως συμβαίνει τα τελευταία επτά χρόνια τουλάχιστον, την τελευταία ημέρα όλοι οι αθλητές περνούν στις κερκίδες και στις θέσεις τους στο γήπεδο έρχονται οι γονείς τους, για να αντιμετωπίσουν σε έναν αγώνα θεσμό, τους προπονητές του τμήματος (και όχι μόνο).

Ο 50λεπτος αγώνας ξεπέρασε κάθε προσδοκία στο επίπεδο ποιότητας και ενδιαφέροντος και τελείωσε ισόπαλος με σκορ 103-103. Οι κερκίδες του γηπέδου που ήταν γεμάτες, οι οπαδοί με τα συνθήματα και τα πανό (φυσικά υπέρ της ομάδας των γονέων), οι φανταστικές νέες εμφανίσεις της ομάδας των γονέων (ένα λιτό μαύρο σύνολο που ….. έκοβε), οι πολυφωνία του ρόστερ των γονέων αθλητών, τα αντισυμβατικά-ευρηματικά μέσα που χρησιμοποιήθηκαν και από τις δύο ομάδες, η πρώτη συμμετοχή προέδρου, του Τάσου Τρελόπουλου, σε τέτοιο αγώνα (έβγαλε μάτια….) και φυσικά η euroleague-εμφάνιση του υπεύθυνου προπονητή των ακαδημιών Λάζαρου Ιορδάνου (28 πόντοι, 8/12 3π, 2/3 2π.) σημάδεψαν μία υπέροχη πραγματική-γιορτή λήξης.

Η (λυτρωτική για τους περισσότερους) κόρνα της λήξης βρήκε όλους τους συμμετέχοντες και μη, να γνωρίζουν την αποθέωση από το κοινό. Στη συνέχεια ακολούθησε η απαραίτητη διαδικασία αναπλήρωσης δυνάμεων στο κυλικείο του γηπέδου με ένα τεράστιο τραπέζι. Το ραντεβού ανανεώθηκε για του χρόνου.



Τα highlights του αγώνα μπορείτε να τα απολαύσετε (κυριολεκτικά) στο video clip που μαεστρικά δημιούργησε ο Γιάννης Σανιώτης


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια