Στο Μέτσοβο για προετοιμασία η Εθνική Νεανίδων-Μελετιάδης: «Στόχος η παραμονή»

Στο Μέτσοβο βρίσκεται από σήμερα η Εθνική Ομάδα των Νεανίδων όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, ενόψει του Πανευρωπαϊκού στην Πορτογαλία (17-27/7).






Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Ευρυπίδης Μελετιάδης, μετά από τέσσερις μέρες προπονήσεων στην Αθήνα (προπονητήρια ΟΑΚΑ), στο Μέτσοβο θα βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα μέσα από διπλές καθημερινές προπονήσεις και 2 φιλικά παιχνίδια με αντίπαλο την Βουλγαρία (29-30/6).

Στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας των Νεανίδων μετέχουν οι: Μαριέλλα Φασούλα, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Κλειώ Πολύζου, Βίκυ Καραμπάτσα, Χριστίνα Θεοδώρου, Άννα-Μαρία Στεφάνου, Άννα-Μαρία Μαντά, Ελεάννα Χριστινάκη, Κλειώ Οικονομάκη, Κική Καλημέρη, Μαρία, Γούλα, Χριστιάνα Γεροστεργίου, Χρύσα Κιλαζίδου. Την Παρασκευή (27/6) θα ενσωματωθεί και η Τζένιφερ Μπότσι.


«Αυτές τις τέσσερις μέρες στην Αθήνα κάναμε, αν και με κάποια προβλήματα τραυματισμών αρκετά καλή δουλειά», τόνισε ο Ευρυπίδης Μελετιάδης και συμπλήρωσε: «Τώρα στο Μέτσοβο θα συνεχίσουμε σε πιο δυνατούς ρυθμούς. Το έργο μας είναι αρκετά δύσκολο στο Πανευρωπαϊκό της Πορτογαλίας» και καταλήγοντας υποστήριξε: «Είμαι αισιόδοξος ότι θα καταφέρουμε με πολύ δουλειά τον πρώτο στόχο μας, που είναι η παραμονή στην Α’ κατηγορία του Πανευρωπαϊκού και από’ κει και πέρα θα παλέψουμε για το κάτι παραπάνω».

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Bill,

Ρώτησα να μάθω τι προσόντα χρειάζεται- απαιτείται να έχει και πως μπορεί ένα παιδί (κορίτσι) να κληθεί, στα κλιμάκια και στην συνέχεια στις Εθνικές παγκορασίδων, κορασίδων, νεανίδων ή και νέων ακόμα.

Μερικοί ειδήμονες, μου πρότειναν κάποιους νόμιμους τρόπους αρχικά, όπως:
1.Να γίνει ο πατέρας του γενικός αρχηγός της ομάδας.
2.Να γίνει ο πατέρας του έφορος της ομάδας.
3. Να είναι ο πατέρας του προπονητής στην ομάδα.
4. Να γίνει ο πατέρας του χορηγός της ομάδας.
5. Να κάνει το κορίτσι ατομικές όλο τον χρόνο, με συγκεκριμένους προπονητές και ιδιαίτερα το καλοκαίρι.
6.Να παίζει, ή να πάρει μεταγραφή σε συγκεκριμένες ομάδες.

Μήπως υπάρχει κανείς χρήστης αγνός - αθώος ακόμα, που μπορεί να μου προτείνει- συστήσει κάποιον άλλον τρόπο που εκτός από νόμιμος, να είναι ηθικός και αξιοκρατικός και τουλάχιστον να έχει σχέση με το υγιές νόημα του αθλήματος, γιατί όλα τα παραπάνω είναι νόμιμα μεν, αλλά δεν με αφορούν.

Αθάνατη Ελλάδα, δεν θα αλλάξεις ποτέ. και μετά αναριωτιόμαστε γιατί χάνουμε με τριάντα πόντους και διαφορά, όταν παίζουμε με ομάδες του εξωτερικού.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΙΜΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΚΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ .Ο ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΔΑ ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ 12ΑΔΑ ,ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ,Η ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ ΚΑΣΕ .ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟ ΓΙΑΥΤΟ ΔΙΟΤΗ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ...ΓΙΑΝΝΗΣ