Μασλαρινός: «Δεν βρέθηκαν λύσεις στα προβλήματα από τους διοικούντες»

Επιστολή με αιχμές έστειλε πριν από λίγο ο πρώην, πλέον, προπονητής των γυναικών του Αρη, Βασίλης Μασλαρινός, στην οποία αναφέρονται τα εξής:







«Με την παρούσα δήλωση θα ήθελα να γνωστοποιήσω ότι αποχωρώ από τα γυναικεία τμήματα του ΑΣ Αρη. Δυστυχώς, αν και εδώ και δύο σχεδόν μήνες είχε στηθεί ένα πλάνο βιωσιμότητας και συνέχειας της καλής δουλειάς των γυναικείων τμημάτων, κανένας από τους… προηγούμενους ή επόμενους προέδρους και διοικητικά συμβούλια, όσο και αν το επεδίωξα, δεν εμφανίστηκε για να βρεθούν λύσεις στα όποια προβλήματα υπήρχαν.

Κατανοώ και σέβομαι ότι για τον σύλλογο προτεραιότητα έχουν άλλα θέματα ίσως, αλλά δεν δέχομαι σε καμία περίπτωση την πλήρη αδιαφορία για ένα κομμάτι του συλλόγου που τα δύο τελευταία χρόνια έφερε πολλές επιτυχίες και έδωσε ευκαιρίες για… φωτογραφίες!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον γενικό αρχηγό των τμημάτων Παλιάντζα Βασίλη για τη βοήθειά του και τη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα, όλους τους συνάδελφους προπονητές και φυσικά όλες τις αθλήτριες  για όλες αυτές τις ώρες δουλειάς στο παρκέ. Εύχομαι η απόφαση μου να αποχωρήσω να αποτελέσει αφορμή για να ασχοληθούν επιτέλους με τα κορίτσια. Το αξίζουν..».

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ,
ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ - ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΤΜΗΜΑ,
ΣΚΥΨΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ,
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ, ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΙΔΡΩΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.
ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ,
ΤΟΤΕ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΙΘΕΑΣ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΟΟΥΤΣ,
ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΗ, ΟΜΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ:
1)Η ΖΩΗ,ΡΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ.
2)ΟΥΔΕΙΣ ΑΓΝΩΜΟΝΕΣΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΛΕΚΤΩΡ ΛΑΛΗΣΕΙ, ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΗΔΗ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ. ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΕΥΝΝΟΗΣΕΣ.