Ανανέωσε ο Μπαχάρογλου με το Πειραματικό-Τέλος ο Σπυριδόπουλος

Αίσιο τέλος είχαν τελικά οι συζητήσεις ανάμεσα στην διοίκηση του Πειραματικού και τον αμυντικογενή και σκληροτράχηλο αθλητή Παναγιώτη Μπαχάρογλου καθώς χθες αργά το βράδυ οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια.









Ο δυνατός αμυντικός που είχε στα χέρια του αρκετές προτάσεις από άλλους συλλόγους μεγαλυτέρων κατηγοριών προτίμησε να ακούσει την καρδιά του και να συνεχίσει στην ομάδα του Πειραματικού για άλλη μια σεζόν.

Μια ανανέωση που μόνο ανακούφιση μπορεί να προσφέρει στο προπονητή Γιάννη Τσεσμετζή,  καθώς ο Μπαχάρογλου είναι ο παίκτης ο όποιος κρατεί σε εγρήγορση την ομάδα σε ότι αφορά τα αμυντικά καθήκοντα. Δεν ήταν λίγες εκείνες οι φορές φέτος που ο Μπαχάρογλου ανέλαβε να σταματήσει παίκτες βιολιά των αντίπαλων και τα πήγε περίφημα σε όλο το πρωτάθλημα. Έτσι άλλο ένα πολύτιμο γρανάζι για την ομάδα μένει στη θέση του για την επομένη χρόνια.

Στην αντίπερα όχθη παρελθόν από τον σύλλογο αποτελεί ο Γιάννης Σπυριδόπουλος. Η διοίκηση θέλει να τον ευχαριστήσει για την πρόσφορα του τον προηγούμενο χρόνο και να του ευχηθεί καλή πορεία στη νέα του ομάδα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια