Στα σωματεία το οικονομικό βάρος για τις αιτήσεις εγγραφής και μεταγραφής και τις εκδόσεις και ανανεώσεις δελτίων

Ανακοινώθηκε από την ΕΟΚ στις Ενώσεις η απόφαση της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής του Διοικητικού Συμβουλίου της με την οποία για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 θα καλύπτονται από τα σωματεία με ποσό που θα ορίζεται από την κάθε Ενωση, η έκδοση και ανανέωση των αθλητικών δελτίων, η αίτηση εγγραφής νέων καλαθοσφαιριστών-τριών, η αίτηση όλων των ειδών μεταγραφών και τα μπλοκ φύλλων αγώνα.



Το σκεπτικό της απόφασης είναι ότι στο πλαίσιο των απίστευτων περικοπών των επιχορηγήσεων στις ομοσπονδίες από την ΓΓΑ, οι τελευταίες δεν θα μπορούν να ανταποκριθούν στα λειτουργικά και άλλα έξοδα των κατά τόπους ενώσεών τους. Με τον τρόπο αυτό οι Ενώσεις θα έχουν έσοδα και δεν θα χρειάζονται την συνδρομή της ομοσπονδίας.  Να σημειώσουμε ότι κάτι αντίστοιχο ισχύει εδώ και αρκετά χρόνια στις ομοσπονδίες ποδοσφαίρου και κολύμβησης. 

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ είπε…
Ωραία!!! Δωρεάν αθλητισμός για όλους!!! Βρε σαν δεν ντρέπεστε....δεν είχατε από που να κόψετε και κόβετε από το μπάσκετ κια από το κάθε άθλημα!!! Και σας ρωτώ, σαν ένας παίκτης που ήμουν 30 χρόνια στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και συνεχίζω να προσφέρω από το πόστο του προπονητή,ΧΩΡΙΣ να έχω πάρει ποτέ δραχμή ή ευρώ από αυτό που κάνω, που θέλετε να οδηγήσετε όλα αυτά τα παιδιά που στελεχώνουν τις ερασιτεχνικές ομάδες? Να μην παίζουν μπάσκετ? Να πηγαίνουν στις καφετέριες και να ξημερωβραδιάζονται στα ιντερνετ καφέ ή στα καφενεία παίζοντας χαρτιά? Τι να την κάνουν την προπόνηση...καλύτερα να ξεκινήσουν το τσιγάρο και τα ναρκωτικά!!! Που βοηθάει μια τέτοια απόφαση? Τι κάνουν οι Ενώσεις για αυτή την απόφαση? Ποιος ο ρόλος της κάθε Ένωσης από εδώ και πέρα? ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΕΙΔΟΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ!!!! ΤΡΑΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΡΟΝΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ, ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ο χρήστης Βουτσάς Γιώργος είπε…
Ναι αλλά αγαπητέ Δημήτριε, έχουμε πρωτογενές πλεόνασμα! Αυτό δεν είναι το πιο σημαντικό; Τι να τον κάνουμε τον αθλητισμό; Καλύτερα η νεολαία στα καφέ και τα τσιγάρα. Θα έχουμε και εισροή ΦΠΑ για το κράτος. ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
αύτα ειναι τα λιγοτερα, που να δειτε και την συνεχεια ,τελικα οι ευρωπαιοι θελουν να μας τελειωσουν απο ολα ,δεν αντεχουν πλεων την γενικη υπεροχη μας και τα μοσχαρια τα δικα μας ακομα δεν το καταλαβαν.