Τσαγκρώνης: «Το καλοκαίρι όλοι με την Εθνική»

Ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ, Τάκης Τσαγκρώνης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM 103,3» αναφέρθηκε στις απουσίες του καλοκαιριού, το θέμα προπονητή, αλλά και την κόντρα των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου με την Ομοσπονδία.




Αρχικά, ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ είπε: «Πιστεύω ότι θα πρυτανεύσουν ώριμες σκέψεις και δεν θα υπάρξει ζήτημα με τους παίκτες του Ολυμπιακού, το καλοκαίρι θα είμαστε όλοι μαζί στην Εθνική για να μας κάνει η ομάδα υπερήφανους, όπως τα τελευταία χρόνια».

Όσον αφορά το θέμα του προπονητή δήλωσε: «Είναι ζήτημα μίας-δυο ημερών για να υπάρξουν ανακοινώσεις στο θέμα προπονητή. Υπάρχει ένα «θέμα» με Τρινκιέρι, αυτή η υπόθεση θα τελειώσει ομαλά. Όλα θα διορθωθούν και θα είμαστε καλά»

Για τις απειλές των προέδρων της ΚΑΕ Ολυμπιακός για απουσία παικτών των «ερυθρόλευκων» είπε: «Πιστεύω ότι θα επικρατήσουν πιο ήρεμες σκέψεις, δεν θα φθάσουμε σ” αυτό το σημείο».

Σχετικά με την κόντρα της ΕΟΚ με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο τόνισε: «Οι πόρτες της ΕΟΚ πάντα ανοικτές… Δεν έχουμε αποκλείσει κανέναν. Ξέρετε ότι το θέμα δεν είναι από τη δική μας πλευρά. Είναι θέμα του Ολυμπιακού και όχι της ΕΟΚ. Η ΕΟΚ δεν έχει σχέση με την επιλογή των διαιτητών. Τι έχει να κερδίσει η ΕΟΚ απ” αυτό; Και το λέω αυτό με βάση τα όσα ακούγονται».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην απουσία του Σπανούλη, αλλά και στις απουσίες παικτών γενικότερα: «Η ομοσπονδία δεν θα βάλει το μαχαίρι στο λαιμό κανενός, ειδικά για έναν παίκτη που έχει προσφέρει όπως ο Σπανούλης, που αντιμετωπίζει τόσο προβλήματα όπως είχε γίνει παλιότερα και με τον Διαμαντίδη. Να τους αφήσουμε να ηρεμήσουν και να επικοινωνήσουμε μαζί τους να δούμε τι θα γίνει. Και έχουμε μιλήσει με τους Καλάθη, Κουφό με την ποινή, μάλιστα, να μην ισχύει στην Ευρώπη, όπως είχε συμβεί και με τον Τούρκογλου».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια