Πολυτιμότερη παίκτρια η Ελένη Τσινέκε-Στην καλύτερη πεντάδα και η Κατσαμούρη-Πλούσιο φωτορεπορτάζ από την τελετή λήξης

Οι έξι ομάδες παρατάχθηκαν στο παρκέ του γηπέδου για την τελετή λήξης των αγώνων.









Τιμητική πλακέτα απένειμε η ΕΟΚ στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας δια του αντιπροέδρου της και προέδρου της επιτροπής πρωταθλήματος Αριστείδη Γολέμη, στην αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας  Δωροθέα Κολινδρίνου δια του μέλους του ΔΣ της, Γιάννη Αλεξόπουλου και στον Δήμαρχο Βόλου Παναγιώτη Σκοτεινιώτη την οποία παρέλαβε η αντιδήμαρχος Βόλου Νατάσα Οικονόμου από το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ και γ.γ. της ΕΣΚΑ Γιάννη Αλεξόπουλο.

Μετά από ψηφοφορία των προπονητών, MVP της διοργάνωσης αναδείχθηκε η Ελένη Τσινέκε του Αρη. Την απονομή στην παίκτρια έκανε το μέλος του ΔΣ της ΕΣΚΑΘ και της ΕΠ της ΕΟΚ Ευγενία Φραγκούλη

Στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης αναδείχθηκαν εκτός από την προαναφερθείσα και οι Αναστασία Τσουκαλά της Αμιλλας Τρίπολης, Σταυριανή Βιντζηλαίου του Γαλατσίου, Μαρία Κατσαμούρη του Αρη και Μαρία Δανδουλάκη του Ηροδότου με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό να δίνει τα αναμνηστικά.  

Πρώτη σκόρερ ανακηρύχτηκε η Σταυριανή Βιντζηλαίου του Γαλατσίου με 98 πόντους. Την απονομή έκανε ο αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑΘ, Νίκος Φαρμάκης.

Αναμνηστικές πλακέτες απένειμε η ΕΟΚ στον αντιπρόεδρο της ΕΣΚΑΘ Νίκο Φαρμάκη, στο μέλος του ΔΣ της ΕΣΚΑΘ, Ευγενία Δραγκούλη και στον Σύνδεσμο Εθελοντών Ειδικών Δυνάμεων Νομού Μαγνησίας δια του αντιπροέδρου της Αριστείδη Γολέμη.

Στην έκτη ομάδα της Αμιλλας Τρίπολης τα αναμνηστικά παρέδωσε η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολινδρίνου, στην πέμπτη των Τιτάνων Παλαμά το μέλος της ΚΕΔ/ΕΟΚ Κώστας Κορομηλάς, ενώ στην τέταρτη που ήταν ο Ηρόδοτος η αντιδήμαρχος Βόλου Νατάσα Οικονόμου.

Τα χάλκινα μετάλλια στις αθλήτριες του Γαλατσίου απένειμε ο αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑΘ Νίκος Φαρμάκης, τα ασημένια σε αυτές του Κρόνου Αγίου Δημητρίου το μέλος του ΔΣ της ΕΣΚΑΘ και της ΕΠ της ΕΟΚ Ευγενία Φραγκούλη , ενώ τα χρυσά στον Αρη το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ και γ.γ. της ΕΣΚΑ Γιάννης Αλεξόπουλος. Τέλος το κύπελλο του πρωταθλητή παρέδωσε ο αντιπρόεδρος της ΕΟΚ, Αριστείδης Γολέμης.








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια