Στον ΑΣ Πανόραμα ο Στράτος Καραμανώλης

Ο ΑΣ Πανόραμα με ανακοίνωσή του καλωσορίζει τον Στράτο Καραμανώλη, που αναλαμβάνει την αντρική και εφηβική ομάδα του συλλόγου.










Την Πέμπτη στις 18:00-21:00 είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση του εφηβικού και του αντρικού τμήματος και η γνωριμία με το νέο προπονητής, στο κλειστό Πανοράματος.

Ο Στράτος Καραμανώλης είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στο μπάσκετ. Έχει άδεια προπονητή μπάσκετ Α' κατηγορίας και είναι μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης.

Από το 2011 μέχρι το 2014 υπήρξε βοηθός προπονητή στην ανδρική ομάδα του ΜΑΣ Μαντουλίδης που αγωνίζεται στη Γ' Εθνική Κατηγορία. Ήταν βοηθός προπονητή στην εφηβική ομάδα του ΜΑΣ Μαντουλίδης από το 2010 μέχρι το 2013. Το 2012 η ομάδα κατέλαβε την τρίτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων στην Καβάλα.

Την περίοδο 2013-2014 υπήρξε ο πρώτος προπονητής της ομάδας των εφήβων. Είναι προπονητής στην ακαδημία των εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη από το 2006 μέχρι και σήμερα. Ξεκίνησε το 2006 από το All Star Basketball Camp Μαντουλίδης με το οποίο συνεχίζει να συνεργάζεται κάθε καλοκαίρι

Σαν αθλητής ξεκίνησε την πορεία του το 1982 από τα τμήματα υποδομής του Άρη Θεσσαλονίκης και ήταν βασικό μέλος της ομάδας των εφήβων που κατέκτησε την πρώτη πανελλήνια θέση (1989). Σαν έφηβος ακόμα συμμετείχε με την ανδρική ομάδα του Άρη στον νικηφόρο τελικό του κυπέλλου Ελλάδος εναντίον της ΑΕΚ to 1988 στο ΣΕΦ. Συνέχισε να αγωνίζεται μέχρι το 2001 σε ομάδες Β' και Γ' εθνικής κατηγορίας (Ήφαιστος, Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Μακαμπή).


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια