Ρήξη χιαστού η Γκοτζή-Ανανέωσε το συμβόλαιό της το Ελληνικό

Ιδιαίτερα άτυχη στάθηκε η Αναστασία Γκοτζή στο πλαίσιο των μεταβατικών προπονήσεων του Ελληνικού, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά.










Όπως γράφει το www.onsports.gr η 27χρονη γκαρντ υπέστη ρήξη χιαστού κατά τη διάρκεια της προπόνησης, κάτι που σημαίνει πως θα αναγκαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου και εν συνεχεία θα παραμείνει εκτός παρκέ για τουλάχιστον έξι μήνες.

Από το Ελληνικό, πάντως, έσπευσαν να της ανανεώσουν το συμβόλαιο και για τη νέα αγωνιστική περίοδο, αποδεικνύοντας έμπρακτα πως στέκονται στο πλευρό της σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει. Μάλιστα, πρόκειται για την πρώτη παίκτρια από το φετινό ρόστερ που οριστικοποίησε την παραμονή της και για την καινούρια σεζόν.

Εξάλλου, ανακοίνωση συμπαράστασης εξέδωσε ο Πρωτέας Βούλας: «Ο ΑΕΟ Πρωτέας Βούλας εκφράζει τη συμπαράστασή του στην αθλήτρια του Ελληνικού, Αναστασία Γκοτζή, για τον τραυματισμό της και της εύχεται ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει στα παρκέ ακόμα πιο δυνατή».


Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αν θέλεις να είσαι μεγάλη ομάδα δεν φτάνει να έχεις μόνον το όνομα, αλλά και να το δείχνεις με πράξεις.
Μπράβο λοιπόν στην ομάδα του Ελληνικού για την συγκεκριμένη κίνηση κυρίως ηθικής, που δείχνει αφενός ότι αναγνωρίζει την προσφορά της παίκτριας, αφετέρου ότι δεν εξισώνει τα πάντα στο βωμό του κέρδους και της νίκης.
Από τέτοιες ενέργειες καλό είναι να παραδειγματίζονται και οι ομάδες μας.