Δωρεάν προπονήσεις γνωριμίας στον ΓΑΣ Βασιλικών

Δωρεάν προπονήσεις γνωριμίας πραγματοποιεί ο ΓΑΣ Βασιλικών σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε και στην οποία αναφέρονται τα εξής:






«Είσαι από 6 έως 12 ετών (αγόρι και κορίτσι); Σου αρέσει το μπάσκετ και γενικότερα ο αθλητισμός; Είτε είσαι μέλος της ακαδημίας μπάσκετ του ΓΑΣ Βασιλικών, είτε όχι, σε προσκαλούμε στις δωρεάν προπονήσεις γνωριμίας που θα διεξάγονται καθημερινά στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ των Βασιλικών, από την Δευτέρα 16/6 μέχρι και την Παρασκευή 20/6.

Αγαπητοί γονείς,

Μπορείτε να φέρετε τα παιδιά σας στις καλοκαιρινές προπονήσεις  της ακαδημίας του ΓΑΣ Βασιλικών, χωρίς καμία απολύτως δέσμευση, σε όσες από τις πέντε προπονήσεις επιθυμείτε (κατόπιν συνεννόησης).

Η ακαδημία του ΓΑΣ Βασιλικων αλλάζει! Από τη νέα χρονιά θα λειτουργεί με νέο προπονητικό team, με πολύ καλύτερη οργάνωση, και στα πρότυπα των καλύτερων ακαδημιών της Ελλάδας.

Το νέο προσωπικό της ακαδημίας με υπεύθυνους τους Δημήτρη Ζέγα και Δημήτρη Παπαβασιλείου, έχει όλα τα απαραίτητα προσόντα, την μόρφωση, την τεχνογνωσία, την όρεξη, την φιλοδοξία και το μεράκι για να χτίσει την ακαδημία από το μηδέν και να προσφέρει στα παιδιά σας μια αξέχαστη μπασκετική εμπειρία! Είναι μια καλή ευκαιρία να γνωρίσετε εσείς αλλά και οι μικροί μας φίλοι, τους νέους προπονητές της ακαδημίας, όπως επίσης και να  γνωρίσουν εκείνοι εσάς! Μη χάνετε χρόνο, δηλώστε συμμετοχή τώρα!
 
ΖΕΓΑΣ ΔΗΜΗΤΡHΣ
               
Γεννημένος στη Θεσσαλονίκη στις 16/8/1986, κάτοικος Βασιλικών, Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με ειδικότητα στην Καλαθοσφαίριση. Επί χρόνια Καλαθοσφαιριστής σε Εθνικές κατηγορίες και Προπονητής Ακαδημιών από 20 χρονών.

ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡHΣ

Γεννημένος στη Θεσσαλονίκη στις 20/11/1988, Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στην Καλαθοσφαίριση. Κάτοχος Μεταπτυχιακού στα Οικονομικά. Εν ενεργεία Καλαθοσφαιριστής σε Εθνικές κατηγορίες και Προπονητής Ακαδημιών από 19 χρονών.

Οι προπονήσεις θα διεξάγονται απογευματινές ώρες (18:00-20:00) και θα είναι διάρκειας δύο ωρών. Οι νεαροί αθλητές θα χωριστούν σε γκρουπ δυναμικότητας ανάλογα με την ηλικία και το επίπεδο τους. Η προπόνηση του κάθε γκρουπ θα διαρκεί μία ώρα. Δηλώστε συμμετοχή μέχρι και στις 13/6 στα τηλέφωνα: 6948 780 873 - 6948 874 669 - 6951 831 973

Για την καλύτερη οργάνωση του προγράμματος των προπονήσεων παρακαλώ δηλώστε συμμετοχή όσο το δυνατόν πιο έγκαιρα, έτσι ώστε να συγκεντρωθεί κατά προσέγγιση ο αριθμός των νεαρών συμμετεχόντων».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια