Αρχισε το αναπτυξιακό καμπ αγοριών της ΕΚΑΣΘ-Ποιοι προκρίθηκαν στους τελικούς των διαγωνιστικών-Αποκλειστικό φωτορεπορτάζ

Με τα προκριματικά των διαγωνιστικών να κλέβουν την παράσταση ξεκίνησε σήμερα το αναπτυξιακό καμπ αγοριών της ΕΚΑΣΘ.





Οι 80 αθλητές που συμμετέχουν έκαναν τις μετρήσεις τους στο γήπεδο της Μίκρας από τους υπευθύνους του τμήματος μπάσκετ του ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ, κ.κ. Γαλαζούλα και Καραμουσαλίδη και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν τα προκριματικά των διαγωνιστικών παιχνιδιών. Έτσι στους τελικούς της Κυριακής προκρίθηκαν:

Στις ελεύθερες βολές οι Σιδηροηλίας, Μπρουκς, Χατζόπουλος, Γκύζης, Νικόπουλος, Γιαννακάκης, Πελοπίδας Μπαλαμπουγιούκης και Κλωναράς.

Στον «γύρο του κόσμου» οι Κουτουσσίδης, Παλιαχάνης, Κυριακίδης, Χατζόπουλος, Γιαννακάκης, Τζιοβάρας, Κοτρώτσιος και  Πελοπίδας Μπαλαμπουγιούκης.

Στον «εύστοχο σουτέρ» οι Σιδηροηλίας, Μπρουκς, Σωτηρίου, Βακουφτσής, Μέρμηγκας, Βλάσσιος, Πελοπίδας Μπαλαμπουγιούκης, Παπαγεωργίου και Ζήσης.

Στο «ένας εναντίον ενός» οι Βλάσσιος, Τζουβάρας, Πεταλάς, Ζούντζας, Καλαϊτζίδης, Μπιτσιόλας, Μπρουκς και Κεπατζόγλου.

Τέλος το πρόγραμμα της πρώτης μέρας έκλεισε με την ομιλία του ταμία της ΕΚΑΣΘ Αρη Γραμμενίδη για το αναπτυξιακό.

Οι προπονητές που συμμετέχουν στο καμπ είναι οι Αντώνης Σκαρλής, Σωκράτης Σταυρίδης, Νίκος Μακαλέκας, Γιάννης Κατσούλης, Λευτέρης Δημητρός, Χρυσόστομος Τσιμπραηλίδης, Θοδωρής Χριστοφορίδης και Αγγελος Αγγελίδης, ενώ περιφερειακός είναι ο Ακης Κοτανίδης. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια