Ζεϊμπέκης: «Επιστράτευση για Άρη»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε το μέλος της νέας διοίκησης της ΚΑΕ Άρης και παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής της ομάδας, Νίκος Ζεϊμπέκης. Μίλησε για την πολύ δύσκολη κατάσταση στον σύλλογο και τόνισε πως είναι επιστρατευμένος για να βοηθήσει όπου χρειαστεί. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νίκος Ζεϊμπέκης:


Για το αν έχει ξεκινήσει να τις κινήσεις στην ομάδα:

«Όχι ακόμα. Μόνο κάποιες συζητήσεις για να δούμε που θα ξεκινήσουμε όμως ακόμα δεν είμαστε διοίκηση και όλα είναι εν θεωρία. Κάνεις κάποιο πλάνο και λες θα το ξεκινήσω από την επόμενη μέρα».

Για το τι γίνεται στο μυαλό του:

«Δεν έχω τίποτα στο μυαλό μου, το νιώθω σαν επιστράτευση. Πρέπει να το νιώθει ο κάθε Αρειανός και να μπορεί να βοηθήσει στο κάθε κομμάτι της ομάδας. Ο κόσμος έχει οικονομική δυσκολία και δεν μπορείς να βοηθήσει σε όλα τα τμήματα. Να πει μπορώ να πάρω ένα διάρκειας στο μπάσκετ η το ποδόσφαιρο. Ο καθένας όπου μπορεί».

Για τα θέματα που υπάρχουν στην ομάδα:

«Σίγουρα υπάρχουν θέματα και είναι πολλά. Τα πρόσωπα που είναι στον Άρη κάνουν προσπάθεια μεγάλη και είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Το θεωρώ άδικο που δεν υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι συμπαραστάτες. Η τιμιότητα λείπει σε κάποια σημεία και πρέπει να μπούνε παντού άτομα που θα είναι έντιμοι και σωστή γιατί αυτή η έλλειψη έστειλε εδώ την ομάδα».

Για τα νέα μέλη στην διοίκηση της ομάδας:

«Τον Γιώργο Σιδηροηλία είχα και παίκτη στην ΜΕΝΤ. Είναι πάρα πολύ καλό παιδί. Φυσικά όλοι που θα είναι, είναι Αρειανοί. Ο Στάθης Ρούσος είναι και αυτός εξαιρετικός. Ήταν δίπλα και θα είναι δίπλα είτε από διοίκηση είτε από έξω».

Για το θέμα του Βεζένκοφ:

«Οι εταιρείες έχουν γίνει επιχειρήσεις. Πρέπει να βλέπουμε λίγο μακριά. Ότι δεν γίνεται με λεφτά γίνεται με πολλά λεφτά. Δεν χρειάζεται να δημιουργούμε προβλήματα. Φυσικά και τώρα δεν πωλείται ο Βεζένκοφ. Όμως αυτό δεν μπορώ να το πω τώρα αλλά την Τετάρτη. Δεν πρέπει να βάζουμε ταμπέλες. Γιατί να σκαλίζουμε το θέμα ξανά;»

Για το τι πρέπει να κάνει ο κόσμος:

«Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει με την βοήθεια μας είναι με τα διαρκείας. Θα κάνουμε ένα φθηνό πακέτο. Επίσης από βδομάδα θα κάνουμε μια συνέντευξη τύπου για να μάθουν όλοι τα προβλήματα μας ακριβώς. Μην νομίζουν ότι είναι καλαά Επίσης αν υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να βοηθήσουν με μια χορηγία, με μια χορηγία η διαφήμιση η οτιδήποτε θα είναι καλά. Ακόμα και 10 και 20 χιλιάρικα είναι σεβαστά».

Για το θέμα του Νίκου Γκάλη:

«Ο Άρης έχει ανάγκη τον φίλαθλο δεν θα έχει τον Γκάλη; Αυτό σίγουρα θα συζητηθεί και θα μπει. Όταν μιλάς για ένα όνομα σαν του Νίκου Γκάλη είναι λίγο ευαίσθητο. Πρέπει να προσέξεις πως το χειρίζεσαι. Δεν μπορείς να τον εκθέσεις γιατί είναι η ιστορία του συλλόγου».

Για το αν ο Άρης προσεγγίζει κάποιον επενδυτή:

«Γίνονται κάποιες διερευνητικές συζητήσεις. Θα τις προχωρήσουμε σίγουρα».

Για τις ακαδημίες:

«Για τις ακαδημίες δεν μπορούμε να πούμε πρώτα αν δεν ολοκληρωθο9ύν οι εκλογές του Α.Σ στις 11 του μηνός. Δεν μπορούμε να αποφασίσουμε αν θα πάρουμε εμείς τις ακαδημίες. Θα μιλήσουμε με τον Ερασιτέχνη να δούμε τι γίνεται και να βρούμε μια άκρη. Όλοι Άρης είμαστε. Είναι ένα πολύ μπερδεμένο θέμα που δεν λύνεται σε μια συζήτηση. Έχουμε όλη την καλή διάθεση να δουλέψουμε, θέλουμε καλή αύρα του κόσμου και μπαίνουμε καλοπροαίρετα όχι για να προβληθούμε μέσα από την ομάδα ούτε να φανούν τα ονόματα μας. Θέλουμε τον κόσμο αρωγό και οτιδήποτε βοήθεια μπορεί να δώσει».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια