Περίπατος στο Αθηναϊκό ντέρμπι για τις κορασίδες του Κρόνου Αγίου Δημητρίου-Φωτορεπορτάζ από τον αγώνα με το Γαλάτσι

Την πρώτη του νίκη και μάλιστα με εμφατικό τρόπο πανηγύρισε ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου, καθώς επικράτησε στο αθηναϊκό ντέρμπι, της Ένωσης Γαλατσίου με 64-36.







Η ομάδα του Βαγγέλη Βασιλάκου εκμεταλλεύτηκε τον τραυματισμό της Αγγελικής Βιντζηλαίου με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και τρέχοντας ένα σερί 8-0, προηγήθηκε για πρώτη φορά με διψήφια διαφορά (39-28), η οποία όσο περνούσε η ώρα, έπαιρνε μόνο την ανιούσα.
Δεκάλεπτα: 17-11, 34-28, 48-33, 64-36
Διαιτητές: Τζαφλέρης-Γκέγκας
ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Βασιλάκος): Τζανετάτου 9, Πετράκη 3(1), Καραλή, Ξυδά 4, Πυλιώτη, Λαμπράκη 4, Κάππου, Γκέργκι 12, Παναγιωτοπούλου 2, Γασπαράτου 8, Μαγγίνα 6, Μυλωνάκη 16(3).
ΈΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ (Χρυσικάκης): Καραχάλιου 7, Παπαθανασίου 2, Αταλασίδου, Βιντζηλαίου Α. 7, Λογοθέτη, Βιντζηλαίου Σ. 8, Πενταγιώτη 1, Δήμα 8, Μενουδάκου, Χαραλαμποπούλου, Χούμου 3, Αλικάρη.





Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
1. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ, Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΗΤΑΝ 6 ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΣΤΟΥΣ 11 ΠΟΝΤΟΥΣ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

2. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΘΩ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΣΗΛΙΚΑ ΚΥΡΙΟ, ΣΥΓΓΕΝΗ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΧΩΣ,ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ,
ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ.
ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΨΙΛΙΑΣΜΕΝΟΙ.

ΥΓ1 ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ, ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΤΟΣΟ ΕΜΦΑΝΩΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΑ ΟΠΛΑ (30 ΠΟΝΤΟΥΣ ΔΙΑΑΦΟΡΑ) ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΚΟΝΤΡΑΡΕΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΡΙΤΟΥ.
(ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΙΞΩ Ή ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΗΣΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ)

ΥΓ2.ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΕ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ - ΜΥΝΗΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΥΡΙΟΙ,
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΣ.
ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ....ΗΜΑΡΤΟΝ.....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
καλέ μου φίλε σε διαβεβαιώνα οτι πίσω απο την απόσυρση των δύο παικτριών δεν υπάρχει τίποτα απο αυτά που υπονοείς.Υπάρχει μια κόντρα με τον προπονητή και τίποτα το φτιαχτό.Όσοι παρακολουθουν τηνσυγκεκριμένη ομάδα ξέρουν.Για το μεσήλικα κύριο,φαντάζομαι οτι και εσείς έχετε κάποια τετοια περίπτωση στην ομάδα σας.Καλη συνέχεια σε όλα τα παιδιά και χωρίς τραυματισμους.