Παραμένει στον Πρωτέα Βούλας η Σωτηρίου-Τι δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας και η διεθνής παίκτρια

Ο Πρωτέας Βούλας ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με την διεθνή Ελληνίδα φόργουορντ Κατερίνα Σωτηρίου, η οποία θα ενισχύσει την ομάδα του συλλόγου μας και την σεζόν 2014-15».






Η Κατερίνα Σωτηρίου εξήγησε τους λόγους που την έκαναν να αποδεχτεί την πρόταση του Πρωτέα Βούλας, ενώ και ο πρόεδρός του, Χρήστος Βασιλειάδης δεν έκρυψε την ικανοποίησή του.

«Η περσινή μισή πορεία με τον Πρωτέα, ήταν η γνωριμία με το σύλλογο που εδώ και 2 χρόνια δείχνει εμπιστοσύνη και  επίμονη στο να με εντάξει στο δυναμικό του. Γι αυτό και θέλησα να ανανεώσω την συνεργασία μου μαζί του, με σκοπό να κάνουμε ακόμα καλύτερη πορεία, βήματα προς τα πάνω και φυσικά κατάκτηση τίτλων.

Πιστεύω εν όψει του πανευρωπαϊκού του2015, μου δίνεται η δυνατότητα και οι  συνθήκες να δουλέψω σκληρά ατομικά και ομαδικά εντός  των συνόρων!

Γι αυτό, αρχικά ευχαριστώ τον πρόεδρο κύριο Χρήστο Βασιλειάδη και  τον προπονητή μου κύριο Αλέκο Δάγλα και κατά δεύτερον όλους όσους «αφανείς» βοηθούν στην προσπάθεια αυτή που γίνεται στο σύλλογο.

Υπόσχομαι να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και να κάνω ότι μπορώ ώστε να πετύχει τους στόχους της η ομάδα», δήλωσε η Κατερίνα Σωτηρίου, ενώ ο Χρήστος Βασιλειάδης πρόσθεσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που η Κατερίνα θα είναι μαζί μας και τη νέα σεζόν. Η ικανότητα της, ο επαγγελματισμός της και το ήθος της αποτελούν απαραίτητα συστατικά στον δρόμο του Πρωτέα προς την κορυφή».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια