Γιορτή του Πιερικού μπάσκετ η τελετή λήξης της ακαδημίας του Πιερικού Αρχέλαου-Πλούσιο φωτορεπορτάζ

Η αποχαιρετιστήρια εκδήλωση της αγωνιστικής περιόδου 2013 – 2014 της ακαδημίας του Πιερικού Αρχελάου διανθίστηκε από την παρουσία όλων. Των αθλητών και αθλητριών, των διοικούντων, των προπονητών και συνεργατών, αλλά και των γονέων.





Δικαίως χαρακτηρίσθηκε από τους παραβρισκόμενους ως «Γιορτή της Πιερικής καλαθόσφαιρας».

Προλογίζοντας και παρουσιάζοντας την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Β΄ Δ.Α.Κ. Κατερίνης, ο υπεύθυνος ακαδημιών του συλλόγου Μίλτος Μηλιάτης μετά τη σύντομη αναφορά στις δραστηριότητες και επιτυχίες όλων των τμημάτων, έδωσε το λόγο στον πρόεδρο του Πιερικού Αρχελάου Απόστολο Πόδα, ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του, μεταξύ άλλων, είπε:

«Ήταν μια ακόμη πετυχημένη χρονιά για το σύλλογό μας. Σας ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή και συμβολή σας στη συλλογική αυτή προσπάθεια. Ελπίζω και εύχομαι ότι σύντομα από τις ομάδες μας, από τις οποίες τρεις πήραν φέτος μέρος σε πανελλήνια πρωταθλήματα, θα αναδειχθεί γιατί όχι ο κορυφαίος Έλληνας καλαθοσφαιριστής ή η Ελληνίδα καλαθοσφαιρίστρια, μέσα από το αναπτυξιακό και παραγωγικό έργο που επιτελούμε. Σας εύχομαι καλό καλοκαίρι και τη νέα χρονιά ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες για όλους μας».

Τη γιορτή χαιρέτισαν επίσης ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Πιερικού Αρχελάου Φώντας Μπαραλιάκος και ο πρόεδρος του Πρόεδρος του Οργανισμού Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης Θωμάς Παπαδημητρίου, ο οποίος μετέφερε τους χαιρετισμούς και τις ευχές του Δημάρχου Σάββα Χιονίδη και εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια για το κοινωνικό έργο που επιτελεί η ιστορικός σύλλογος.

Στη συνέχεια όλα τα τμήματα αγωνίσθηκαν στο κλασσικό μπάσκετ στα τρία γήπεδα, καθώς και στο κολυμβητήριο όπου τα τμήματα των Γιώργου Γκοτζαμάνη και Κώστα Τσαλμπούρη έπαιξαν aqua basket, το οποίο ενθουσίασε το κοινό.

Τέλος, την εκδήλωση συνόδευαν μουσικά το δίδυμο καλλιτεχνικό σχήμα της Εστίας Πιερίδων Μουσών με την Μαρία Τσιούχα στο τραγούδι και τον Γιώργο Στοφορίδη στο αρμόνιο, μια παρουσία που καταχειροκροτήθηκε από το κοινό.




































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια