Το νέο ΔΣ του ΑΣ Αρης-Πρόεδρος ο Χάρης Παπαγεωργίου-Γενικός αρχηγός ο Βασίλης Παραμανίδης-Υπεύθυνος των ακαδημιών ο Χρήστος Σάββας

Χθες το απόγευμα συνήλθε και συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΑΣ Αρης, ύστερα από την προσωρινή εντολή του ειρηνοδικείου Θεσσαλονίκης. Η νέα σύνθεση είναι η εξής:


Πρόεδρος: Xαρίλαος Παπαγεωργίου
Αντιπρόεδρος : Όμηρος Φωτιάδης
Γεν. Γραμματέας: Ελευθερία Παπαδημητρίου
Γεν. Αρχηγός: Βασίλειος Παραμανίδης
Τεχνικός διευθυντής: Γεώργιος Ραμπότας
Ταμίας: Αναστάσιος Οικονόμου
Μέλος-Εκπρόσωπος του ΑΣ στο ΤΑΑ ΑΡΗΣ: Αναστασίου Σάββας
Υπεύθυνος μάρκετινγκ: Κωνσταντίνος Γαβριηλίδης
Δημόσιες σχέσεις: Βίκυ Νικολακάρου
Έφορος πόλο: Ελένη Δημητρίου
Έφορος ακαδημιών ποδοσφαίρου: Γιώργος Πλάγακος
Έφορος Πετοσφαίρισης Γυναικών: Ιωάννης Γιαννάκης
Έφορος ακαδημιών καλαθοσφαίρισης: Χρήστος Σάββας
Έφορος ανδρικού χάντμπωλ: Γεώργιος Ανδρεάδης
Έφορος γυν. χάντμπωλ: Κωνσταντίνος Κουράκος

Επίσης, καθορίστηκαν οι εξής επιτροπές:

α) Νομική υπηρεσία: Ελευθερία Παπαδημητρίου, Χρήστος Γρόλλιος
β) Οικονομική Επιτροπή: Νικήτας Ζαφειράκης, Ελευθερία Παπαδημητρίου, Αναστάσιος Οικονόμου, Γεώργιος Σαρδέλης και Γεώργιος Καγιάς
γ) Επιτροπή Μάρκετινγκ: Κωνσταντίνος Γαβριηλίδης, Βίκυ Νικολακάρου, Χρήστος Σάββας

Ορίστηκαν επίσης:

α) Υπεύθυνος αθλητικών εγκαταστάσεων: Σοφιανός Κουνταρδάς
β) Γραφείο Τύπου και διεύθυνση επικοινωνίας: Κωνσταντίνος Κουράκος, Ελένη Γρηγοράκη

Πριν το ξεκίνημα του σημερινού συμβουλίου, το μέλος του ΑΣ Αρης, Ξενοφών Κωνσταντινίδης, απέστειλε μια γραπτή δήλωση, η οποία ανέφερε τα εξής:

«Θα ήθελα να προλογίσω την έναρξη των εργασιών του νέου συμβουλίου σαν ένας απλός στρατιώτης του ΑΡΗ με ένα απόφθεγμα του Αλκιβιάδη:

«Μεγάλοι οι θεοί του Ολύμπου μα μεγαλύτερη η θεά ανάγκη». Η ανάγκη για αναγέννηση του Θεού μας έφερε όλους εδώ.

Κυρίες και κύριοι συγχαρητήρια για την επιλογή σας να στηρίξετε την επανάσταση των 100 ετών όπως χαρακτήρισα την κίνηση Χάρη Παπαγεωργίου. Σας ευχαριστώ, που υπάρχουν ιδεολόγοι Αρειανοί σαν εσάς που βλέποντας την κατιούσα που έχει πάρει ο Σύλλογος δήλωσαν παρόντες, δήλωσαν φτάνει πια, σήκωσαν τη σημαία που λέγεται Χάρης Παπαγεωργίου.

Σας εύχομαι καλό ξεκίνημα μέσα σε κλίμα φιλίας και αλληλοεκτίμησης. Σας εύχομαι ακόμα και τις διαφωνίες σας να τις λύνετε με επιχειρήματα και διάλογο και πάντα με κριτήριο το καλό της ομάδας. Είστε εσείς  που θα έρθετε αντιμέτωποι με δύσκολες καταστάσεις και μαγαζάκια που δημιουργήθηκαν από την αδιαφορία παλαιών διοικήσεων.

Είστε εσείς που θα δεχτείτε βέλη από μικρο – συμφεροντολόγους. Μην πτοείστε και να θυμάστε: «Τους καθαρούς τους αναγνωρίζεις από τα βέλη που έχουν στην πλάτη τους». Βάλτε στόχους και όχι επιθυμίες . Επιθυμίες έχουν τα μικρά μυαλά, τα μεγάλα έχουν στόχους και οράματα. Και ο άνεμος θα είναι ούριος για αυτόν που ξέρει που θέλει να πάει.

Ο Αϊνστάιν έλεγε «Μόνο δύο πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, και ως προς το σύμπαν διατηρώ κάποιες αμφιβολίες». Την ανθρώπινη βλακεία και υστεροβουλία θα την συναντάτε κατά κόρον μπροστά σας. Μην ασχοληθείτε δεν αξίζει. Προσπεράστε και προχωρήστε μπροστά. Μην φοβάστε την τυχόν αποτυχία. Από αποτυχίες και πολύ μόχθο έρχεται η επιτυχία.

Τέλος θα ευχηθώ στον Πρόεδρο μας συγχαρητήρια για την επιλογή των ανθρώπων του συμβουλίου διότι ένα αρχαίο ρητό λέγει «Διοικεί εστί και το εκλέγειν» και ο Πρόεδρος το έχει κάνει καλά και να τελειώσω με μια φράση πάλι του Αϊνστάιν «  Οι ευφυείς άνθρωποι  λύνουν τα προβλήματα. Οι μεγαλοφυείς τα προβλέπουν».

Συγχαρητήρια για την κίνηση που έκανε με απόλυτη υπευθυνότητα να μπει μπροστά, να αλλάξει πρώτος την σελίδα του πρόσφατου μαύρου κοντινού παρελθόντος να δώσει άλλον αέρα, να δώσει ελπίδα και όραμα πάλι στους Αρειανούς. Στον πόλεμο οι σημαίες μπαίνουν μπροστά, και στον Αρη έχουμε πόλεμο. Ο Χάρης είχε αρετή και τόλμη να το πράξει πρώτος.
Εύχομαι να ξεσηκωθούν και οι άλλες σημαίες. Εμείς οι απλοί στρατιώτες θα τις στηρίξουμε και θα τις προστατεύσουμε».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια